reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

oby jak najmniej było tych mdłości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mamusia- dobrze ze juz Ci minęło .... teraz bedzie juz tylko lepiej!!!!!!!!!!!!!
Ja mam juz takiego pecha ze i w następnej ciąży bede prawie do konca siedziec w kibelku :-:)-( no trudno sie mówi !!!!!!!!!!
agnes trzymam kciuki &&&&&& aby lipiec był Twój i mój i reszty którym by taki miesiąc wypad na poród :D
Mnie by na samiutki początek lipca by wypadł termin z OM !! ja sobie to juz sprawdziłam hehe :)

reklama
kochanie przed owulacją temperatura powinna spaść ( tak jest w idealnym cyklu) a po owulacji juz iść do góry !!!!u Ciebie na razie nie ma wzrostu jak sama widzisz !!

czyli dobrze myślę że owulka dopiero będzie dziś, jutro? zobaczę jeszcze jak dzisiaj wyjdzie test owu. mam nadzieje że to dopiero przede mna

moim zdaniem jestes przed owu na 100%, ale moze juz dzis miałas/ bedziesz miec wiec lepiej nie przepuście dzis przytulanek :p :-D:-D:-Dbo masz juz BJ !!!!!!

no szalejcie szalejcie ile sie da nawet do białego rana hehe:-D:-D:-D!!!!!!!!!!!!!!

Ja zaraz zmykam kochane, bo zaraz przyjedzie chłop z pracy, wygłodniały jak wilk zapewne :tak:
tzn jeszcze jestem ale jak zniknę to wiadomo gdzie jestem :-D hihi !!!!!!!!! Jak szaleć to szaleć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
agnes - na ile będę mogła pomóc to zawsze pomogę , ale wiem jedno, kobiecy organizm i cykl to czasem jedna niewiadoma !!!!!!! hehe !!!!!!!! Bo np ja teraz juz zwariowałam, bo pojawił sie u mnie znów ciągnący śluż, tzn biały rozciągliwy ale z niteczkami BJ :szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y: no nic, zobaczymy jak sie ten cykl zakonczy i kiedy !!!!!!!!!!!! hehe

Macie słoneczka jakies fajne przepisy na serniczek ???????? strasznie mi sie chce takiego serniczka :-D:-D i jutro chyba taki stworzę !!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ilona kochana ja jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy o całej owulacji i w ogóle o tych badaniach:-) Ja szczerze mówiąc to jestem z tego zielona. Tzn wiem co najważniejsze, ale Ty to tak potrafisz wszystko wyjaśnić, wytłumaczyć, lepiej niż nie jeden lekarz:tak: Brawa dla Ciebie:-)
a Ja jutro tworzę jabłecznik na kruchym cieście i karpatkę. Co prawda nie mam zbytnio ochoty na słodkości, ale po prostu mam ochotę coś upiec, a to mi sprawia wielką frajdę:-D a jeszcze większą gdy widzę, jak mężulek z wielkim apetytem pałaszuje wszystko co mu postawię przed nosem:-p

Ostatnia edycja:
Mamusia - dziękuję, no ale nie przesadzajmy, aż taka wszechwiedząca nie jestem -a szkoda :-D:-D:-D jak mogę pomóc to pomagam i juz :-D:-D ale pewnie macie czasem dość tych moich wypocin :sorry2::sorry2::sorry2: ja się nie wymądrzam -broń Boże , po prostu zawsze piszę co myślę, co wiem itd :sorry2:

uwielbiam szarlotkę mamusia !!!!!!!!!!!!! karpartkę to juz nie jadłam ho ho !!!!!!! ale jutrzejsze wyzwanie to serniczek :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry