reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie!
lili, ilona - spokojnie dziewczynki, nie dajcie się zwariować, wiem, że to trudne, ale.... nawet jeśli Wam sie udało, a za wcześnie zrobicie test, to i tak może pokazać sie tylko jedna kreseczka, bo hormonu będzie za mało w moczu.
To mój 3 cykl - przy pierwszym tez tak miałam, wydawało mi sie ,że sie udało, a cykl był bezowulacyjny i d...pa.
jak ma byc to będzie, starajcie się zająć czymś i o tym nie myśleć, bo jak zaprzątacie głowę tylko TYM to następuje blokada i może sie nie udać.

agnieszka, losiczka oraz reszta ferajny - życzę Wam miłego dnia.

reklama
Kochana i właśnie tak zrobie jak wyjdą mi II kreski, bo przy małym nic nie mówiłam, zrobiłam test i była WIELKA NIESPODZIANKA ,a w tych 2 nieudanych ciążach robilismy test razem,wiec teraz postanowiłam ze nic nie bede mówić kiedy powinien byc @ zatestuje i zobaczymy co wyjdzie :) wtedy to zrobiłam romantyczną kolację i pokazałam test a teraz planuje kupić małe buciczki bądz skarpetki i kolację :)
No ale kiedy to bedzie ???????????? !!!!!!!!!!!! moze jeszcze w tym roku :) OBY !!!!!!

ilona ja mysle, że na pewno wkrótce będziemy miały upragnione dzieciaczki :-)
trzymam kciuki za wszystkie staraczki !!!!!!
ja też taki mam plan, jak wyjdą 2 krech to romantyczna kolacja i niespodzianka:tak:

katrina dziękuje za Twoje słowa :-)

Katrina ten cykl jest dla mnie juz spokojniejszy, i nie mam w cale zamiaru robić test przed @ tylko sobie spokojnie czekać do terminu albo i pare dni dłużej :) :)))))
w poprzednim miałam naprawdę wszytskie objawy ciązowe ( takie jakie miałam w poprzednich ciązach ) a tu ZONK !!!!! Wiec uczę sie na błędach i tym razem nie dopuszczę do takiej sytuacji jak wtedy , za bardzo sie nakręciłam..... o ja głupia ... !!!!!!! No ale to chyba normalne, nie da sie czasem opanowac tych emocji :) z czasem jest juz inaczej, mnie sie nakręcamy , podchodzimy do tego juz spokojniej :) a własnie wtedy sie udaje :) bo tak jak piszesz blokada sie właczy i KONIEC ciezko bedzie zaskoczyć!!!!!!!

U mnie sie pochmurzyło :( brzudko szaro sie juz robi :( nie lubie jesieni i zimy:( smutne pory roku i tyle :(

dlatego ja się nie nakręcam, bo watpie, zeby tak za pierwszym razem mi się udało :-)
ale jak @ przyjdzie to w sumie nie ma tragedi, bo wtedy będzie nowy cykl starań:-)

ja lubie jesień ale taką złotą jak jest tak przyjemnie i cieplutko...a teraz to u mnie pada

ilona lili jakie wy romantyczki;-)ja to nie wiem nie myslałam nad tym jak to powiedziec mezowi jak bede w ciąży...ale wiemy że rodzina dowie sie jak bedzie juz widac;-) wiecie co najgorsze to czekanie jest do @ a potem jak testy wychodza ujemne to wielkie rozczarowanie...mi z synkiem udało sie w 1 stymulowanym cyklu a teraz to juz 2 tak wiec tylko nadzieja i staranka zostały
ilona wiesz co ja mam 28 dniowe bo biore tabletki na regulacje cyklu i mam @ co 28 dni a ty co ile??

Ostatnia edycja:
No wlasnie dziewczynki spokoj jest najwazniejszy:-)tyle ze latwo sie mowi a mysli ciagle te same najlepiej moj maz do tego podchodzi i mowi ze napewno nic z tego naszego przytulanka nie bedzie:-(jak planowalismy malego tez tak mowil;-)

Agnieszka ja tez mam cykle 28 dniowe tyle ze w poprzednim dostałam juz w27 dniu ale to prawdopodobnie dlatego ze było przytulanko !! Tak czy siak testuje 26/27 wrzesnia :)

Oglądacie rozmowy w toku ??????????
normalnie ja obejrzałam pare minut i przełączyłam bo nie da sie słuchać tych dziewczyn, jakie ONE wsztskie są głupie !!!!!!!!!!!!!!! kobiety starają sie nawet i pare lat o dziecko, walczą , a takie pipy takie rzeczy mówią i robią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak można o własnym dziecku mówić " takie coś " wyłazi obleśne, drze sie , wierzga itd !!!:wściekła/y::wściekła/y:
Ręce opadają jakie niektóre baby są puste i popierdzielone !!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: Własnie takie kobiety NIGDY nie powinny miec dzieci, co więcej nie powinny uprawiać sexu skoro boją sie ze nie daj Boże kiedys wpadną !!!!!!!!

reklama
Do góry