reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

ciuciunia to proszę rano zdać relacje jaki wynik !!!!!!!!!!!!! kciuki&&&&&&&&&
Losiczka- bardzo bym chciała córę, ale w moim przypadku naprawdę teraz to nie istotne bo pragne dziecka nie wazne czy chłopczyk czy dziewczynka, byle zdrowiutkie ,byle silne !!!!!!!!! niektórzy celują przed owu i mają synów inne celują w owu i mają córy wiec celować to my możemy sobie , a robaczek który bedzie chciał to sie przedostanie i tak :D
akurat teraz owulka powinna być w poniedziełek/wtorek wiec moze w sobote wieczorkiem ostatni raz przytulanko????? tylko własnie ja sie boje tego ze robaczki nie przetrwają np do wtorku i bedzie lipa , cykl bedzie stracony, a wiadomo ze im blizej owu to szance sa o wiele wieksze na zapłodnienie !!!!!!!!!

reklama
cześć dziewczynki:-)
ale Wy tu piszecie i piszecie, fajnie :-)
a u mnie @ na razie nie ma, a to już 24 dzień cyklu dzisiaj, w sumie nie wiem kiedy mogę się jej spodziewać, wczoraj mnie brzuch bolał jak już w łóżku leżałam, ale myśle ze to raczej ze stresów bo mam teraz taki stresujący okres w pracy:-(...a dzisiaj to wogóle doła jakiegoś złapałam rano, może to właśnie przez zbliżającą się @

(a jeśli chodzi o cykle starań to u mnie to był pierwszy dopiero)

ściskam Was !!!

lili a ilo dniowe masz cykle??no to moze fasolinka u ciebie zamieszkała a ty jeszcze nie wiesz;-)u mnie dzis 9 dc ale mamy mały zgrzyt z M więc nie wiem jak to bedzie.powiem wam ze chciałabym córe ale jak bedzie synek to i tak bede sie mega cieszyc byleby tylko zdrowe było!!!

agnieszko no własnie nie wiem ilo dniowe bo odstawiłam tabletki...pamiętam, że jak sobie robiłam przerwe w ich braniu to @ miałam tak średnio co 24-29 dni :)

a wogóle to na watku staranka po raz pierwszy to duzo dziewczynek pisze i ja tez tam pisze :-)

ojej było by cudownie gdyby była fasolka ale nić nie czuje żeby tam było a się zbytnio nie nastawiam , że za pierwszym razem sie udało

lili- a jakie miałas ostatnio cykle ????? tzn jak długie ?????

dziewczyny czy któraś stosuję po przytulankach metodę "nogi do góry "??????? czy raczej na spokojnie na luza ??????
Ja czasem trzymam tyłek wyżej, nie zaszkodzi a co :D niektóre pozy także sprzyjają zapłodnieniu :) np od tyłu :D

Agnieszka to idziemy łeb w łeb bo u mnie tez 9 dzien cyklu :D Ile dniowe masz cykle ???????????

Ostatnia edycja:
o ilona no własnie ja tak ostatnio zrobiłam, ze sobie nogi o ściane oparłam i tak trzymałam z 15 minut :-D wyglądało to dość komicznie
myśle , że u mnie to trudno określić długośc cykli po odstawieniu tabletek , dzisiaj jest 24 dc

na początku jak tak robiłam to mąż miał niezły ubaw ze mnie a ostatnio to sam mi kazał tak leżec hehe :) nie zaszkodzi a może pomóc !!!!!!!!!!
To moze zatestuj za jakies 4 dni co??? bedzie to 28 dc wiec moze akurat :)

ilona no tak jak @ nie przyjdzie do 30 dc to wtedy będe testować :tak: ale na razie wolę poczekać, bo tak jak pisałam wczesniej ja żadnych objawów nie mam które by mogły fasolę zwiastować. raz tylko miałam takie odruchy wymiotne ale wtedy jadłam na miescie z koleżanką i podejrzewam, ze to tylko zwykła niestrawnosc była

no wiec faktycznie lepiej poczekać do 30dc bo nie zawsze test wychodzi np w dniu @, mnie nie wychodziły NIGDY w dniu @ dopiero jakos po tygodniu !!!!! :) Moze i by wczesniej wyszły ale zawsze czekałam na męza z testowaniem :) a ja dobra żona jestem wiec cierpliwie czekałam

Poza tym kochana, jedna ma objawy a druga w cale nie musi miec takowych :D

reklama
Do góry