reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

agnes przyjemnych seksowanek!

katy tak. Mam czwórkę. A z racji tego, że piąte w zamiarze- to piąteczka

właśnie dzwonił pan od testów i przepraszał, ale coś tam się u nich wydarzyło i wyśle je dopiero jutro. i jak tu nie oszaleć?????????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No wlasnie tak myslalam czy twoj nick sie zmieni .....bo mi te twoje objawy wygladaja na fasolke :tak:

a propos bobosexiku my z m dzialamy w sobote pod wieczor a moj braciszek puka "sister chcecie salatke???"
Jaka wtopa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Powiedzialam tylko "Zaraz" ......a braciszek juz skumal co i jak .....rzucil tylko "Nie wiedzialem, ze przeszkadzam" :-D:-D:-D

Cześć czołem kluski z rosołem

a ja myślałam że dzisiaj już jakieś teściki będą a tym czasem się dziewczyny obijają

U mnie jest tak zimno że aż postanowiłam wyciągnąć kurtę zimową ... z nosa mi się leje cały dzień

Dziewczyny wiem ze jestem tu nowa i az tyle sie nie udzielałam...
moze ktos mnie pamieta..
zaczelismy sie zdarac o dzidziusia... ale minely dni plodne i strasznie zaczał mnie bolec prawy jajnik w zeszłą sobote wylądowałam w nocy w szpitalu tak mnie bolalo, mysleli ze to wyrostek ale okazało sie ze mam torbiel na jajniku, wysłali mnie na polna oni stwierdzili ze mam torbiel ale mam czekac do miesiaczki moze zniknie... i odesłali mnie do domu..
zona mojego taty jechała dwa dni pozniej akurat do swojej ginekolog i wzieła moje wyniki badan ze szpitala , ona powiedziala ze nie powinni mnie wogole wypuszczac ze szpitala mialam bardzo wysoki poziom leukocytów i torbiel byl dosc duzy.
w czwartek pojechałam do mojej pani ginekolog ktora powiedziala ze mam czekac do miesiaczki ktora lada dzien powinna sie pojawic i przyjechac do niej na sam koniec miesiaczki bo jesli torbiel sie nie zmniejszy ani nic to jeszcze przed swietami bedzie musiala mi go wyciac.
i tak miedzy 4 a 6 ma sie pojawic okres.
wczorac czyli 4 rano jak robilam sniadanie nagle wzielo mnie na wmioty i fuksem zdarzylam do toalety.
wydaje mi sie ze to troche za wczesnie jak na ciaze co myslicie??
czekam na okres zobaczymy. co ma byc to bedzie...

Karla a robilas test bo moze jestes w ciazy a lekarz jeszcze tego nie wykrywa bo za wczesnie....jak jest z cyklami u ciebie???

Lorelain
u nas tez zimno na maxa.....brrr.....a dziewczyny jak by tylko mialy testy to by dzisiaj Polske mocz zalal od Ustki po Zakopane :-D:-D:-D

dziewczyny przyszly testy oczywiscie siknelam i oczywiscie :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
piateczko to twoje beda szczesliwe moje nie

reklama
KatyB a wiec ostatni okres mialam 4 listopada, ja tak mam zawsze na poczatku miesiaca miedzy własnie 4 a 6 dniem kazdego miesiaca.
nie chciałabym sie nakrecac myslicie ze juz moge zrobic test??

Do góry