reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

i myślisz, że by Ci przeszło??? guzik prawda piąteczko- wytłumaczyłabyś sobie, że test ma kiepska czułość, że jeszcze pewnie za wcześnie i nadal byś się nakręcała... :))) ale fakt- już nieco ostrożniej...

a u mnie tak...:
1. spać, spać spać- jestem niewyspana jak susełek... :(
2. kręci mi się w głowie od czasu do czasu- z tego niewyspania chyba
3. jajnior pobolewa i czasem jakby piekł, czuje takie jakby gorąco w jego okolicy, tam gdzie powinien być drugi tez pobolewa czasem, ale dużo mniej i łagodniej- ot tak jakby nigdy nic- szturchaniec taki- "jestem"
4. jakoś mi tak dziwnie i takie dziwne odczucie

ratunku- niech ta @ już przyjdzie, chwilę ze mną pobędzie (nie będę taka) i niech sobie idzie w cholerę na całe 9 miesięcy :)

reklama
Katrinko- no ja dzisiaj wcześniej mam zamiar iść spać, bo jakas niewyspana jestem. :) i obiecuję poprawę i postaram się nie świrować do konca tygodnia... a jedynie uspokajać te pozostale świruski i cieszyć się z ich szczęścia... :)))

katrina no nareszcie fluidki!!!!!!!!!

karolinka mam dokładnie to samo, ale muszę zrobić z tą swoja głupawką przedokresową porządek- co czynię
36_1_42.gif

piąteczko- weź i mnie tak porządnie, ale naprawdę porządnie, żeby mi głupoty ze łba wybić... :)
ja pierdzielę głowa mi pęka z bólu już więc po pierwsze chciałabym już się położyć, po drugie zwymiotować to może by mi się lżej na żolądku zrobiło... :(
no więc koniec nakręcania- sama siebie przywołuję do porządku :) koniec i basta- czekac cierpliwie na wyniki pozostałych świrusek i zacząć z duma i godnościa kolejny cykl :)

wiem jak to jest kochane, sama sobie obiecałam ze nie bede sie nakręcać, no i nawet jakoś to było, mimo to nadzieja zawsze jest, ale tak naprawdę trzeba tylko czekać niestety, nic sie nie zrobi.,.........no ale zeby nie być gorsza to ja także przesyłam fluidki i coś jeszcze :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
images1.jpg images.jpg

No w koncu mam internet:no:....chcialam wczesniej sie wlaczyc w dyskujsje ale internetu niet i za cholere nie chcial mnie sluchac :zawstydzona/y:
Widze ze juz mamy 3 potencjalne mamunie, a co wy dziewczynki zrobicie jak was Roszpunka dopadnie beda 3 berki!!!!!!!:-D:-D:-D
To juz z reszta dziewczyn poleci:tak:......a kto kolejny testuje oprocz naszej sw. trojcy ????:-)

hej kochane!

po wielu podejściach w końcu dobrnęłam do końca waszych wpisów. nie było człowieka 3 dni i tyle nadrabiania.

liczyłam dzisiaj na dobre wieści a tu widzę Poczta Polska nie wywiązała się. ale cóż pewnie jutro na Mikołaja szykuje dla was przezenciki.

piateczko, losiczko, karolinko
co to za świrowania? spokojnie dziewczynki poczekajcie. ja wierzę że zostaniecie nagrodzone II krechami

ilonka, zzagubiona
jutro u was wizyta. mam nadzieję że się uspokoicie i zobaczycie to co chcecie - pęczerzyk ilona , a zagubionej ktosiek może się ujawni

tyle tego było ze nie wiem co jeszcze której miałam odpisać.

trzymam więc &&&&&&&&& za wszystkie.

a u mnie....... wróciłam z nad morza czerwonego i zbieram siły na boboseksy

katy tak. św- czytaj świrnięta hi hi.

a mnie brzuchol boli tak, że az mi promieniuje na kręgosłup i ledwo siedzę.

NIECH PRZYŁAŻĄ TE TESTY!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry