reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Agnieszkak2 uda się !!! trzeba wierzyć !!!!
właśnie na jakim etapie jesteś w tym m-cu ????
ja mam 20 dc ... i za jakieś dwa tyg planuje zrobić test ciążowy - bo dopiero dzisiaj oznaka "sucho" - świruje mi organizm , a Ty co ??? testy owu, czy własna obserwacja ???

reklama
agnieszka- witam, witam
:-D:-D
Uda sie , uda :) :************************
bietka- tak, nasz wątek jest bardzo szczęśliwy,wiec nim sie obejrzymy a bedziemy juz tworzyć ciążowe suwaczki :):-)

juz od wczoraj sie zaczeły
ja mam 3 do 4 dni @ wiec u mnie zawsze krótko zawsze tak mialam w tym miesiacu na maxa prubujemy ;) nie zawsze bym miala jak z tempka mierzenie

aga- ja też czuję owulkę , tyle ze tempka mi mówi co innego hehe,:p dziwnie!!!!! bo w tym cyklu była owulka chyba 13/14 a potworny ból czułam 15dc wieczorem !!!:-p a śluzu było malutko, jeden dzien w sumie tego mega płodnego !!!!
Ja trzymam kciuki za te wasze starania w tym cyklu- bardzo intensywne zresztą ;Phihihihi

aga-jak sie i tym razem nie uda to wiesz co robić w pierwszej kolejności
poza tym lekarze po 12 miesiącach nie powodzeń "POMAGAJĄ" zajść wiec głowa do góry :)
zresztą możesz iść i po tym cyklu jak bedzie znów nie udany i powiedziec ze juz ponad rok sie staracie :p czasem warto nie mówić całej prawdy hihi

reklama
a cykle jakie macie ??? ja mam 25-28, a dni płodne były do 20 dc ... szok !!! więc chyba te moje obserwacje nie na wiele mi pomogły...
nie mierzę temp. patrzę tylko na śluz. Wg tego mój śluz był 10 dni... to troszkę za dużo. Mimo tego przytulanko co 2, 3 dni od 7 dc do 20 dc - za dwa tygodnie Wam powiem czy taka taktyka poskutkowała....

Do góry