reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witam:)
I jeszcze lili82 dawno nie było:(

Losiczka
przykro mi z powodu nadchodzącej @,ale u ciebie to tylko kwestia czasu bo przecież masz 4 zdrowych chłopaków:)

Lilian
pytałam o imię bo bardzo mi się podoba i jest jednym z pięciu moich imion dla dziewczynki:)

U mnie dzis czyli dzień przed @ tempka w miejscu czyli 36,9.
Test robiłam i wyszło tak jak wtedy taka bardzo blada może dlatego,że mam krotkie cykle... nie wiem zobaczymy jutro czy dostanę @ czy nie...

violu jutro to nie bedzie zadnej @ tylko piekne ii kreseczki a brzusio nadal boli? Mnie w nocy tak strasznie krzyze bolaly ze nie moglam spac :-(

Staram się drugi cykl:)A brzuch czasem pobolewa ale nie mocno i nie tak jak na @ bo na @ to mnie zawsze zaczynał boleć w dniu @ i jeszcze jedno mi się nasuwa- piersi, bolą jak na @ ale nie do końca, bo pobolewają mnie też same sutki , nie są bardziej wrażliwe ale bolą jak dotykam;) Wcześniej albo tego nie czułam albo nie zwróciłam uwagi albo po prostu to ciąża;) zobaczymy... To czekanie jest najgorsze:(

NO VIOLU TO WSZYSTKIE ZNAKI PRZEPOWIADAJACE CIAZE U MNIE ZAWSZE PIERSI ZACZYNALY BOLEC TYDZIEN PO TERMINIE @ WLASNIE SUTKI NIE PIERSI BEDZIE OK A MNIE NADAL TYLKO KRZYZE BOLA:-(NIECH JUZ SIE TA WREDZIOCHA PRZEBIJE :wściekła/y:

heeeeej;))))))))))
Viola- mnie sie wydaje ze to fasolka :) :))))))))))))))
losiczka- tulę mocno, nie martw sie Ja tu zostaje ,bonie wierze ze sie udało teraz, wiec bedziemy razem tutaj swirować:)i Ja tez juz bez mierzenia tempki :p

Ja dziś zamówię z 5 testów sobie, ale wątpie czy je teraz wykorzystam , najwyzej bede czekać:)

witam;-)
violapop mi sie wydaje ze jak to pisałam wczesniej ciąża jak nic!!!ale poczekaj cierpliwie i ogłoś nam ta radosna nowine bo na to czekamy;-)
losiczka a robiłaś test??bo przeciesz nie ma sie co tempka sugerowac a moze akurat sie udało;-)
ach katrina jeszcze raz serdeczne gratulacje;-)
ilona ty tez mi obiecująco wyglądasz tempka taka wysoka i idzie jeszcze w góre...nie to co mi... teraz stoi w miejscu i w dodatku nie jest wysoka bo tylko 36.6... ale mnie wczoraj podbrzusze bolało!!!masakra normalnie jakbym miała @ dostac...

reklama
czesc dziewczynki u mnie temp nadal wysoka 37,04, wczoraj mialam jakis ciezki dzien mialam zawroty glowy i skurcze w podbrzuszu a po obiedzie to usypialam na stojaco, kolo 15 pojechalismy na grzyby a ja po 5 min mialam ochote polozyc sie pod drzewem i spac, co do czego o 20 juz spalam jak male dziecko ;/

Do góry