reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
witam niedzielnie;-)moj M skacowany śpi hehe nie ma lekko;-)
losiczka a prowadziłaś juz wczesniej wykres tempek?bo jak nie to wiesz różnie moze być tak więc szanse na fasolke są;-)
violapop ale jak jest ta druga krecha to juz jest bardzo dobry znak!!gorzej jakby nie było!!a moze wkleisz nam tutaj fotke tesciku to my sie wypowiemy??
ilona wiesz co nigdy nie miałam takiego bólu tylko na 1 lub 2 dni przed @to i owszem a tak to nigdy w innych dniach cyklu...
a moja tempka dzis wzrosła o 0.1 wiec skacze mi normalnie jak nie wiem...wiec chyba nie ma sie co nakrecac tylko czekac cierpliwie co sie wydaży... a widze ilonko ze tez miałaś dzis skok tempki ale wyzszy odemnie;-) miłego dzionka dziewczynki;-)

Agnieszka nie wkleję bo go wczoraj wyrzuciłam ale to było tak słabo widać że nie wiem czy zdjęcie by wykazało, no nic czekamy na dalszy rozwój wydarzeń co ma być to będzie.
Właśnie sobie na allegro wózki oglądam:)

o viola jak juz wózki oglądasz to coś mósi być na rzeczy;-) a faktycznie lepiej poczekac przeciesz jak ciąża jest to kreseczka nie zniknie wiec nic nie szkodzi zaczekac pare dni;-)

agnieszko to moj pierwszy cykl z temp i ostatni ;-) tzn koniec mierzenia temp dla mnie to wielki stres wyszukiwanie objawow ciazowych itp wiec od nastepnego cyklu nic tylko pojdziemy na zywiol;-) i bede cierpliwie czekac te 27 dni

losiczka jak mówiłam nie koniecznie jutro musi ona spać, może wskoczyć w górę jeszcze wiec spokojnie ;)
agnieszka- mnie pare dni po owulce i pare dni przed @ zawsze bolał brzuch właśnie jak na @ i za kazdym razem byłam w ciąży ( pomijając ten poprzedni cykl- bo tez bolało a jednak dostałam @) ;))) BEDZIE DOBRZE, :))))))))))))
za wszystkie trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&
Viola jesli masz test zrób GO jutro-jak coś jest na rzeczy to juz CI powinna ta krecha wyjść widoczna :) tylko pamiętaj RANO !!!!!!!!!!!!!!!!!

mam jeszcze jeden taki paskowy a jak we wtorek nie dostanę @ to kupię płytkowy.
Mam pytanie znacie jakieś fajne ciasta bez pieczenia? oprócz sernika?

reklama
Do góry