reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Hej Kochane;-)
własnie Was doczytałam, ale super wieści dzisiaj:tak::-)

siula, justyna GRATULACJE!!

Zagubiona trzymam za Was kciuki:tak: wszystko będzie ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka,
Podczytywałam Was dzisiaj, ale weny na pisanie nie miałam, sorki.
Pies mi suprajsa chciał zrobić - jak mi ziewnęła prosto w twarz, to myślałam, że spotkanie z "kolorowym ptakiem" zaliczy. Przegoniłam ją - oczywiście wyłącznie z powodu, żeby nie zmieniła wyglądu zewnętrznego.

Wszystkim nowym przyszłym Mamusiom GRATULUJĘ! a pozostałym kibicuję!

madlen niby i robia je w czasie ciazy ale ja jestem pechowa dlatego bardzo sie boje rozmawialam z ciocia ma zalatwic mi lekarza ale nie wiem na kiedy sie uda poczytalam troche na necie i przechodze na diete specjalna dla osob z kamica zolciowa dzidzi nie zaszkodzi wrecz bedzie idealna dla niej bo ogranicza sie tluszcze i skladniki podrazniajace i wspierajace rozwoj kamykow ale za to jest bogata we wszystkie skladniki potrzebne bobaskowi

Witam raniutko:)
Czy dzisiejszy dzień też nam przyniesie jakąś fasolkę?

Zagubiona
to musisz teraz jeszcze bardziej uważać na siebie, zwłaszcza pewnie na to co jesz:( Tulę mocno.
Katrina miło Cię widzieć:) mało ostatnio o nas zaglądasz;)

Miłego dnia życzę:)

Witam
zagubiona
- to Ja trzymam za Ciebie kciuki zeby wszystko było dobrze !!!!!!!!!!!!!!
siula- jesli ból nie boli i nie ma krwawienie powinno byc dobrze, ale najlepiej skonsultuj sie szybko z lekarzem, bo może byc różnie !!!!!!! oszczędzaj sie, nie dzwigaj do tego czasu, bedzie dobrze, !!!!!!!!!!
polaa- pisz jak najwiecej !!!!!!!!!:tak::tak:
madlen- robie na razie tylko sobie, bo wczesniej robiłam żelowe sobie i znajomym ( jeszcze sprzed ciąży z jasiem) a teraz przeszłam na akryl wiec najpierw na sobie próbuje i sie uczę !!!!! Wszystko OK ale wczoraj zepsuł mi sie pędzelek i nałożyłam tylko jedną warstwę akrylu, no ale sie trzymają hehe:szok:, wstawie fotkę zaraz, ale i tak koncówkę zmienię bo eksperymentowałam z farbkami specjalnymi i brzydko wyszło !!!!!!!
katrina, Viola- buziak :-)

witam was z rana kobitki!

siula jeśli masz możliwość to skontaktuj się z lekarzem. trzymam &&&&&&&& na pewno wszystko będzie oki.

zagubiona trzymaj się dzielnie. mam nadzieję że dieta pomoże i wszystko skończy się dobrze. &&&&&&&&&&&&&&&

katy witaj. dzielna babka z Ciebie mam nadzieje że wkrótce czeka cię wspaniała nagroda

u mnie dzisiaj spadek tempki. zmarzłam strasznie w nocy to może dlatego?

Zzagubiona nie martw się :* trzymam kciuki aby wszystko było dobrze :*
siula dla swojego spokoju skontaktuj się z lekarzem - myślę, że to nic złego, ale lepiej dmuchać na zimne ....
ilona szalona kobietko nie dość, że pani ginekolog to jeszcze kosmetyczka :-)

katyb - uda się ... musimy wierzyć !!!!!

reklama
Ilonka powiem Ci że bardziej mi pasowało jak widziałam twój wykresik hehe
Wdzę,że znowu się martwisz spadkiem? Zerknij na mój szczęśliwy :) na 18,19,20 dzień cyklu miałam podobnie:) Może to zagnieżdzenie? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A co ta nasza Losiczka tak długo śpi? hehe

Do góry