reklama
katrina115
Potrójna Mama
Hejka,
Podczytywałam Was dzisiaj, ale weny na pisanie nie miałam, sorki.
Pies mi suprajsa chciał zrobić - jak mi ziewnęła prosto w twarz, to myślałam, że spotkanie z "kolorowym ptakiem" zaliczy. Przegoniłam ją - oczywiście wyłącznie z powodu, żeby nie zmieniła wyglądu zewnętrznego.
Wszystkim nowym przyszłym Mamusiom GRATULUJĘ! a pozostałym kibicuję!
Podczytywałam Was dzisiaj, ale weny na pisanie nie miałam, sorki.
Pies mi suprajsa chciał zrobić - jak mi ziewnęła prosto w twarz, to myślałam, że spotkanie z "kolorowym ptakiem" zaliczy. Przegoniłam ją - oczywiście wyłącznie z powodu, żeby nie zmieniła wyglądu zewnętrznego.
Wszystkim nowym przyszłym Mamusiom GRATULUJĘ! a pozostałym kibicuję!
Z
zZagubiona
Gość
madlen niby i robia je w czasie ciazy ale ja jestem pechowa dlatego bardzo sie boje rozmawialam z ciocia ma zalatwic mi lekarza ale nie wiem na kiedy sie uda poczytalam troche na necie i przechodze na diete specjalna dla osob z kamica zolciowa dzidzi nie zaszkodzi wrecz bedzie idealna dla niej bo ogranicza sie tluszcze i skladniki podrazniajace i wspierajace rozwoj kamykow ale za to jest bogata we wszystkie skladniki potrzebne bobaskowi
Witam raniutko
Czy dzisiejszy dzień też nam przyniesie jakąś fasolkę?
Zagubiona to musisz teraz jeszcze bardziej uważać na siebie, zwłaszcza pewnie na to co jesz Tulę mocno.
Katrina miło Cię widzieć mało ostatnio o nas zaglądasz
Miłego dnia życzę
Czy dzisiejszy dzień też nam przyniesie jakąś fasolkę?
Zagubiona to musisz teraz jeszcze bardziej uważać na siebie, zwłaszcza pewnie na to co jesz Tulę mocno.
Katrina miło Cię widzieć mało ostatnio o nas zaglądasz
Miłego dnia życzę
siula
Fanka BB :)
hej dziewczyny co mam robić,wczoraj poleciało mi trochę krwi ,bolały mnie jajniki,dziś nic słabo mi jak cho...a,co to znaczy.KONIEC RADOŚCI
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Witam
zagubiona- to Ja trzymam za Ciebie kciuki zeby wszystko było dobrze !!!!!!!!!!!!!!
siula- jesli ból nie boli i nie ma krwawienie powinno byc dobrze, ale najlepiej skonsultuj sie szybko z lekarzem, bo może byc różnie !!!!!!! oszczędzaj sie, nie dzwigaj do tego czasu, bedzie dobrze, !!!!!!!!!!
polaa- pisz jak najwiecej !!!!!!!!!
madlen- robie na razie tylko sobie, bo wczesniej robiłam żelowe sobie i znajomym ( jeszcze sprzed ciąży z jasiem) a teraz przeszłam na akryl wiec najpierw na sobie próbuje i sie uczę !!!!! Wszystko OK ale wczoraj zepsuł mi sie pędzelek i nałożyłam tylko jedną warstwę akrylu, no ale sie trzymają hehe, wstawie fotkę zaraz, ale i tak koncówkę zmienię bo eksperymentowałam z farbkami specjalnymi i brzydko wyszło !!!!!!!
katrina, Viola- buziak :-)
zagubiona- to Ja trzymam za Ciebie kciuki zeby wszystko było dobrze !!!!!!!!!!!!!!
siula- jesli ból nie boli i nie ma krwawienie powinno byc dobrze, ale najlepiej skonsultuj sie szybko z lekarzem, bo może byc różnie !!!!!!! oszczędzaj sie, nie dzwigaj do tego czasu, bedzie dobrze, !!!!!!!!!!
polaa- pisz jak najwiecej !!!!!!!!!
madlen- robie na razie tylko sobie, bo wczesniej robiłam żelowe sobie i znajomym ( jeszcze sprzed ciąży z jasiem) a teraz przeszłam na akryl wiec najpierw na sobie próbuje i sie uczę !!!!! Wszystko OK ale wczoraj zepsuł mi sie pędzelek i nałożyłam tylko jedną warstwę akrylu, no ale sie trzymają hehe, wstawie fotkę zaraz, ale i tak koncówkę zmienię bo eksperymentowałam z farbkami specjalnymi i brzydko wyszło !!!!!!!
katrina, Viola- buziak :-)
witam was z rana kobitki!
siula jeśli masz możliwość to skontaktuj się z lekarzem. trzymam &&&&&&&& na pewno wszystko będzie oki.
zagubiona trzymaj się dzielnie. mam nadzieję że dieta pomoże i wszystko skończy się dobrze. &&&&&&&&&&&&&&&
katy witaj. dzielna babka z Ciebie mam nadzieje że wkrótce czeka cię wspaniała nagroda
u mnie dzisiaj spadek tempki. zmarzłam strasznie w nocy to może dlatego?
siula jeśli masz możliwość to skontaktuj się z lekarzem. trzymam &&&&&&&& na pewno wszystko będzie oki.
zagubiona trzymaj się dzielnie. mam nadzieję że dieta pomoże i wszystko skończy się dobrze. &&&&&&&&&&&&&&&
katy witaj. dzielna babka z Ciebie mam nadzieje że wkrótce czeka cię wspaniała nagroda
u mnie dzisiaj spadek tempki. zmarzłam strasznie w nocy to może dlatego?
bietka84
szczęśliwa :)
Zzagubiona nie martw się :* trzymam kciuki aby wszystko było dobrze :*
siula dla swojego spokoju skontaktuj się z lekarzem - myślę, że to nic złego, ale lepiej dmuchać na zimne ....
ilona szalona kobietko nie dość, że pani ginekolog to jeszcze kosmetyczka :-)
katyb - uda się ... musimy wierzyć !!!!!
siula dla swojego spokoju skontaktuj się z lekarzem - myślę, że to nic złego, ale lepiej dmuchać na zimne ....
ilona szalona kobietko nie dość, że pani ginekolog to jeszcze kosmetyczka :-)
katyb - uda się ... musimy wierzyć !!!!!
reklama
Ilonka powiem Ci że bardziej mi pasowało jak widziałam twój wykresik hehe
Wdzę,że znowu się martwisz spadkiem? Zerknij na mój szczęśliwy na 18,19,20 dzień cyklu miałam podobnie Może to zagnieżdzenie? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A co ta nasza Losiczka tak długo śpi? hehe
Wdzę,że znowu się martwisz spadkiem? Zerknij na mój szczęśliwy na 18,19,20 dzień cyklu miałam podobnie Może to zagnieżdzenie? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A co ta nasza Losiczka tak długo śpi? hehe
Podziel się: