reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

musisz wtedy zaznaczyń ten kwadracik przy tych przedmiotach które chcesz dodac

Bobo tylko jak tak zrobi to dwa razy automatycznie allegro doda jej kwotę za przesyłkę

reklama
Wkurzyłam się i wyszłam z tego pozmieniało się na ty allegro nie ogarniam... chyba nic się nie stanie jak nie kupie. No właśnie nie mogę wybrać kwadracików bo wcześniej je usunęłam

Ostatnia edycja:
anaber mialam na mysli to ze zaplaci za dwie rzeczy i jedna przesylke
marta jak kupilas te rzeczy a za nie zaplacisz to sprzedjacy bedzie pewnie do ciebie pisal albo wytoczy co spor o niezaplacenie na allegro i allegro bedzie do ciebie pisalo. moj maz tak wiele razy robil bo ludzie kupuja a pozniej nie placa

Marta ale już kupiłaś tylko nie zapłaciłaś.Ja czasami jak zapomnę dodać drugiej rzeczy przy płąceniu to płącę oddzielnie ale za przesyłkę drugim razem już nie płacę.Piszę 0.

Bobo-kochana u mnie wszystko stoi w martwym punkcie mam bardzo wysoka prolaktyne i narazie jade na bromergonie po którym jem ile widze więc za niedługo zamiast 50kg będę ważyła 79:-Dmam bardzo maleńkie szanse że zajde w ciąże przy tak wysokiej prolaktynie starań nie przewaliśmy mniej intensywnie ale są.Wczoraj mnie brzuch okropnie bolał tak juak na @ ale nie przyszłą powinna być jutro albo pojutrze najpóźniej chyba że mi sie po tych lekach coś znowu poprzestawia,narazie o tym nie myśle bo jestem pochłonięta Nastką jej niechęcią do przedszkola gromadzeniem dokumentów do fundacjii bo trzeba ich mieć troche do wysłania a dziś tu znowu wizyta w szpitalu i zawsze coś a u ciebie jak na swoim?:-)To wam sie zaczną szaleństwa jak sami jesteście mam nadzieje że coś zmajstrujecie:tak: Marta-ale przywaliłaś z tym autorytetem ale dziękuje bardzo no musze jakoś to wszystko ogarniać kiedyś jak Nastka była malutka to myślałam że zgine przy tych terminach papierach ale radze sobie jestem w stanie jej wiele rzeczy załatwić musze bo nikt tego za mnie nie zrobi a robie to dla niej.Kiedyś mi i m powiedziała że jesteśmy najwspanialszymi rodzicami na całym świecie nie bijemy jej wszystko jej kupujemy i zawsze przy niej jesteśmy kiedy nas potzrebuje,słowa tak duże od małej dziewczynki znaczą bardzo dużo i cieszą niesamowicie:happy: Dziękuje wam dziewczyny narazie dom ogarniam żebym miała spokój jak później pojedziemy,na rozładowanie emocjii Nastka była ze mną po opaski do włosów i spineczki bo już sie biedna boi jak usłyszała o szpitalu mam nadzieje że jakoś to będzie i dziś do domu wrócimy wszyscy razem

wiolka musi byc dobrze i wrocicie razem do domu we 3 :-) a nadal ja glowka boli? niechec do przedszkola moze wynikac z tego ze albo jakies dziecko ja urazilo i poczula sie odrzucona albo chce byc z Toba w domu brakuje jej Ciebie i dlatego nie chce isc, nauczycieka powinna wiedziec czy dziecko teskni czymowi ciagle o mamie jak sie zachowuje w grupie rowiesniczej wiec rozmowa z nia wiele da .
scotland testowalas tez testami owu napisz mi prosze co i jak

reklama
Do góry