reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
anaber dobra zapytam o tą rwe !!!!!!!! mnie boli zawsze jak leże na prost i jak chce sie przekręcić to czuję ból no nie wiem w tyłku jakby w kosci ogonowej i w nodze ale nie całej właśnie, !!!!!!!!! to juz nie wiem czy to ja mam to co TY :szok:

Dziękuję naprawde starczy, !!!!!!!!!!!!!!!!!

NIECH WAM BÓG WYNAGRODZI TO W DZIECIACH !!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D :-D

Ilonko to powiedz to dziś lekarzowi pewnie Ci cos doradzi a jak masz skierowanie na usg to pewnie idzi i je zrób ale coś mi tu pachnie rwa u Ciebie. Ja jak lezę to tak tego nie czuję najbardzie mi dokucza ja stoje wyprostowana i lekko unosze nogę z nad podłogi bez zginania w kolanie wtedy jest najgorszy ból. ale tak to cały czas to czuję. Ogolnie nerw kulszowy jest długim nerwem i wystarczy ,ze jest ucik w innym miejscu i już to inaczej b edzimy czuc. ja już nie raz miałam problem z kręgosłupem lędzwiowym dziwne bole i wogole.

Ja sobie to wszystko muszę napisać na kartcę bo w końcu pozapominam popytać to co ważne !!!!!!!!!!! :tak:

Kurcze pytałam o Violę ostatnio, nikt nie wie co sie dzieje z NIĄ????????????? dawno nie zaglądała ,moze znów nie ma komputera !!!!!!!!!!!
a bietka ???????????????? tez nic sie nie pokazuje,!!!!!! Może zapracowana biedna !!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny chciałam zamówić na allegro getry 2 pary u tego samej osoby ale na różnych aukcjach i jak to zrobc zęby za przesyłkę zapłacić raz? a mi wchodzi od razu przy wybraniu jednych a kwoty zmienić nie mogę i teraz dupa... skasowałam zakup z moich aukcji ale na jego stronie w ofertach nadal jestem :szok:
Ilonka Piąteczka też się nie odzywa no i Lori i Losiczka

MartaSx przyjdzie Ci na email wiadomość ze kupiłas getry
otwórz ja i tam bedzie link Zapłać teraz lub przy odbiorze – wypełnij formularz i poinformuj Sprzedającego o sposobie zapłaty i dostawy.

jak wejdziesz w to to będzie tam po lewej stronie pod nazwa tego co kupiłaś dodaj inne zakupy czy jakoś tak i wtedy to sie zsumuje

przeslij mi link z tymi getrami bo ja juz dwa razy kupoiłam na allegro i wtopę zrobiłam tylko do spania sie nadają taka szmata,ze porazka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lori i Losiczka to wiadomo, wszystko takie świeże dla nich wiec jeszcze troszkę minie czasu az sie pojawią !!!!!!!!! ale mam nadzieje ze szybciutku tu wrócą do NAS!!!!!!!!!!!!!!!

U piąteczki to sie ziemia trzęsie wiec pewnie wpadanie juz z II kreseczkami oby szybko :)

Marta a przesyłka taka sama u tego kogoś jak sie kupuje np wiecej nic 1 rzecz???????? Bo niektórzy chcą dopłat, wiec zapytaj i poproś o dane do przelewu wtedy wpłacisz normalnie a nie poprzez allegro !!:)

reklama
Anaber nie ma nic takiego napisane dodaj inne zakupy.
Ilonka 2 zł więcej do drugiej pary...
Teraz nie wiem co robic. Bo wyszłam z tego i anulowałam ale na maila przyszło że kupiłam. Teraz jest tak ze allegro samo przekierowuje na strone banku i jest gotowy przelew i ja z tego wyszłam a nie ma danych żebym mogła teraz wejsc na wbk i sama wpisac

Do góry