reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

wiola a jaką masz tą prolaktynę ??????????????? aż taka wysoko naprawde >??????????? bromek jest po to aby CI ją zbić :) także spokojnie słoneczko szanse macie i to nie małe tak naprawde !!!!!!!!!!!!!!!
trzymam kciuki aby @ nie było już przez następne pare miesięcy :) z małą napewno bedzie wszystko dobrze i bedziecie razem w domciu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co do przedszkola to moze ktoś powiedział jej , coś przykrego ??????? wiadomo jakie są dzieci, czasem nie myślą albo nie wiedzą ze mogą kogoś zranić a Nastka napewno jest bardzo wrażliwa dziewczynką !!!!!!!! Warto porozmawiać z nauczycielką !!!!!!!!!!!

Bobo kochanie to chyba trzeba dziś działać w takim bądz razie.????????? ja to własnie jakoś nie wierze tym testą bo mojej znajomej wychodziły pozytywne przy cyklach bezowulacyjnych :szok: także ja bym raczej skupiła sie na przyjemnych przytulankach , no ale wiem ze TY masz te długie cykle i nie wiadomo co i jak, ale własnie moze zaczniesz mierzyć tempkę ????? wtedy bedzie wiadomo co i kiedy :)

Małami jakoś sie trzyma, wszystko OK u niej, dziś biedna idzie do dentysty o 20 wiec trzymajmy kciuki bo sie troszkę boi , no ale ja sama bym sie bała tak naprawde z tego co mi mówiła !!!!!!!!!!!!!!!!!

Marta to buty na nogi i sio bo w koncu nie odbierzesz ich leniuchu :p

reklama
Bobo-sama nie wiem wiem napewno że nauczycielki są przy rodziczch do rany przyłóż a przy dzieciach nie do końcawiem że nie mogą sobie pozwolić wejść na głowe ale mówić do przedszkolaka że brzydko rysuje to nie jest padagogiczne podejście bo zrażają dzieci do rysowania!!!dziś nie miałam na tyle czasu ale jak sie upewnie że z małej zastawka wporzadku to jutro tam zajrze na rozmowe,boli tylko ona jak słyszy o szpitalu to sie wycofuje i mówi jak mamy jechać do szpitala to mnie już nic nie boli.Tłumacze jej że zrobimy jej tylko badanie które nie będzie bolało i będziemy mieć pewność że wszystko wporzadku.Możliwe że mówi o mnie dla nas jest malutką Nastką i wiadomo że chcemy ją chronić przed ludźmi którzy chcą jej zrobić przykrość tylko niestety wszędzie niemoge i zawsze z nią być

ilonko wlasnie zaczelam stosowac te testy bo u mnie cykle roznie ale dzis krecha mega ladna cyce bola wiec juz tel do meza byl co by sie nie przemeczal w pracy zeby mial sily na wieczor hihi :-)
wiola wiem jak to jest z nauczycielkami ale moze faktycznie brakuje jej was i chce byc w domu tu ma wszystko i dlatego ta niechec do przedszkola to jest normalne.
marta a gdzie robisz wyniki? kolo castoramy w diagnostyce? daj znac jak odbierzesz

Słuchajcie mam nadzieje ze sie nie obrazicie ale jeśli chciałybyście nam pomóc to zbieramy dla małej 1% PODATKU mogłabym wam podać dane małej w fundacjii i to byłaby dla nas nawiększa pomoc jeśli ktos z was chciałby nm swój 1% podatku przekazać. Ilona nie pamietam jaki tam był wynik dokładnie ale parokrotnie mam norme przekroczoną mój gin mi powiedział ż najprawdopodobniej to ze stresu bo cały czas w nerwach żyje i że tabsy już niedługom powinny zbić,Nastka jest bardzo wrażliwa i spostrzegawcza czasem wystarczą tylko gesty i ona wie jaki ktoś ma do nej stosnek

wiola ja juz swoj 1% przekazalam na kuzyna z autyzmem . dzieci wiedza kiedy ktos je inaczej traktuje lub cos nie tak jest dzieci z dysfunkcjami maja o wiele bardziej wyostrzone niektore zmysly i sa bardziej spostrzegawcze.

ilona ja do niej pisalam bo widzialam ze na innych orach pisze tylko do nas nie zaglada :( mialam wam wkleic ale pojechalam do szpitala i zapomnialam

Staram się trzymać dietę,ale niestety biorę insulinę.Przez tydzień brałam tylko po śniadaniu a od wczoraj biorę przed każdym głównym posiłkiem.Niestety będąc na diecie tracę na wadze a nie powinnam:( Ciężko mi bo nie wiem czego spodziewać się po każdym posiłku, nie chcę być głodna ale też nie chcę mieć wysokich cukrów.
Podczytuję Was ale jakoś nie mam weny na pisanie,jestem ostatnio taka przybita ,mam tylko nadzieję,że z mały rośnie zdrowo.
Niedługo się odezwę,jak tylko odzyskam trochę nadziei i znajdę jakieś plusy w tym wszystkim. Pewnie za bardzo ale martwię się całą tą cukrzycą.
Całuski i pozdrów wszystkie dziewczyny.
Viola

Bobo-no właśnie a u mnie teściowa ubustwia nusie ale u swojej córki do Nastki nawet na dzień babci nie przyszła i zawsze wikusia to i tamto i mała mi kiedyś mówi że babcia nie traktuje jej jak wnuczki bo do tamtej jeździ i o niej tylko mówi i tu ma racje ale przecież nie powiem jej że babcia jej jako wnuczki nie lubi.To już jest głupota dorosłych że nie potrafią sie kontrolować ze swoimi emocjami i zachowaniem żeby dziecku przykrość robić ale z niej jest taka francowata pirania a nie kobieta:angry:

reklama
Jestem już teraz byłam zrobc tylko na żółtaczkę ale i tak nie wiem o co chodzi
Wipolka mi podaj bo ja jutro wysyłam pit dopiero ale ja mam 6 zl zwrotu tylko :wściekła/y: a ja mam tak z moja mama ciągle gada o mojej siostrze i o wnusiach nawet na mnie mówi Gosia ale ja się wściekam i kędyś powiedziałam siostrze parę slow...
Bobo ja robię w przychodni na zwycięstwa bo to blisko mnie
Gosiulek napisałam

Ostatnia edycja:
Do góry