reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

No właśnie:):-)

Anisiaj rób,rób:laugh2:

Niech Ilonka napisze na "szalonych" co myśli, tu wszyscy mogą zajrzeć - niech nie czuje się niezręcznie.

Ostatnia edycja:
reklama
Tez pomyslalam zeby sie zlozyc na wizyte dla ilonki, tylko ja nie mam pojecia czy moglabym wplacic z brytyjskiego konta na polskie ale chyba nie powinno byc problemu, o wiolce tez pomyslalam tylko tu juz o duzo wieksza kwote chodzi.

A ja nie wiem co doradzic przyjaciolce, bo staraja sie o drugie dziecko dzisiaj ma 38 dzien cyklu, okresu nie ma a testy roznych firm negatywne:szok: normalnie cykle ma ok 33 dniowe, mam nadzieje ze sie udalo i niedlugo tescik bedzie pozytywny a termin mialaby na 21 listopada :-)

M wlasnie zlozyl orbitreka trzeba go wyprobowac:-D

Scotland dzięki że o nas myslałaś ale będę sie starała zdobyć pieniądze z fundacjii oni powinni pomagać a jest szansa więc spróbuje jakoś sobie poradze ale serdecznie za pamieć dziekuje:happy:

Gosiulek-za swoim dzieckiem i jej potzrebami wszędzie dotre i do każdych drzwi zapukam nie mam wyjścia ona sama sie sobą nie zajmie też mam taka nadzieje że sie uda:happy:

wiola bede trzymac kciuki aby fundacja pomogła bo potrzebujecie tych pieniazków !!!!!!!!!!!!!!!!!!

chciałam wam podziekowac, napisałam na szalonych

reklama
anisiaj, jeszcze nie gratulowałam, więc teraz to robię:happy: szybko zleci do pierwszego usg, zobaczysz:-)

Dziś strasznie senna jestem. Ledwo patrzę już na oczy. Jeszcze ułożyć sprawdziany,prysznic i spać. Brzuch mi chyba rośnie, bo mnie boli, taki napięty jest. Aż się boję co to będzie dalej... wzięłam magnez i nospę, i chyba jest trochę lepiej. Nie smucę już więcej. Trzymajcie się.

Ostatnia edycja:
Do góry