reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Gosiulek ja pozniej zapytam kolezanki o model maszyny do chleba bo bardzo sobie chwali a teraz jest w pracy...:-)

Co do Ilonki to widze ze juz ci odpisala.....

Bobo ale sie wyleniwilas!!!!!!!! Test pozytywny napewno drugi od dolu...:tak:

Zzagubiona super ze tak sie ulozylo dobrze u ciebie i wracasz....no ale bez oszczedzania ani rusz

Ilonka jak by co wal jak w dym:tak:

Karolcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wracaj mi tu szybko:sorry:.....razem jakos pomozemy ci przetrwac te stresujace chwile :tak:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciekawe jak tam Lori czy juz po wszystkim.........:-(

A moze i Losiczka da znak zycia????:sorry:

katy witaj :) no ja tez myslalam ze test pozytywny to ten drugi od dolu czyli sobotni :-) przytulanka byly w piatek i w sobote a wczoraj nie bo juz nie dalam rady :-( myslisz ze jest szansa na fasole? dzis test z bardzo jasna ledwo widoczna krecha wiec juz po owu. od owu do 14 dni powinna przyjsc @ tak? jak to sie liczy?

ja sie zaktywizowałam, poszłam na długi spacer z psem, zrobiłam obiad i mnie ściska brzuch z boku :/

Katy - przeczytałam właśnie na pod Twoim wykresem jak źle się czułaś, lepiej już trochę?

Ostatnia edycja:
Jestem i ja byłam zrobić obiadek dziś dwa dania :szok: bo sama nie wiem na co mam ochotę, śledzie w occie bym sobie zjadła mmmm...
Bobo kurcze nie wiem czy zawsze od owu 14 dni do @ to chyba zależy od długości cyklu, kurcze nie mam pojęcia, tak czy siak w ciąże możesz zajść przed i jeden po owulacji

Ja niedawno wrocilam ze spotkania z polozna, zwazyla, zmierzyla cisnienie, dala pare ksiazeczek, karte ciazy do wypelnienia, w poniedzialek pobieranie krwi, sprawdzenie moczu i szczepienie na grype.

Mnie mdlosci caly czas mecza ehh chyba pojde sie na chwile polozyc.

reklama
Scotland współczuję z tymi mdłościami mnie aż tak nie mdli od czasu do czasu tylko. Może faktyczne połóż się i odpocznij sobie.

Do góry