reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

kochane ja czytam was ale nie pisze bo nie mam siły :-(

cała noc wyłam z bólu, nerka mnie tak boli ze nie wyrabiam, biore nospe bo kazał lekarz na ten brzuch wiec i na nerke chwilowo działa, no ale i brzuch tez boli cos, ze 3 razy mi sie stawiał ale teraz jest ok, ciagle leze, jedynie zrobiłam obiad i nic wiecej, dobrze ze Jas to rozumie !!!!!!!!!! maz za tydzien bieże urlop albo idzie na zwolnienie wiec mi pomoże no i pójdziemy na usg razem juz :) strasznie sie chłop cieszy ze zobaczy na zywo maluszka!
no a jutro ide do rodzinnego o ile mnie przyjmie bo nie mam kurcze ksiazeczki podbitej , ale dziwna sprawa ze mocz mam super a ta nerka tylko lewa tak boli ale czytałam ze to moze macica uciskac bo sie przeciez powieksza wiec moze to jest powód!!!! no ale dobra, nie wazne !!!!!!!

dziekuje Gosia ze zauwazyłas ze mnie nie ma - kochana jestes !!!!!!!!!!!!!!

bobo witaj z powrotem :)

aha zagubiona dzis wraca do domciu :-D
anisiaj zdrówka ;-)

reklama
Ilonka mówiłaś ginowi o tej nerce?
On może sprawdzić czy jest ok. A może powinnaś zrobić posiew moczu i ug nerki u specjalisty.
No i co z lekarzem dzisiaj? Nie idziesz? Ilonko jak potrzebna jest kasa to nie miej skrupułów.Powiedz.

Ilonka bidulko tule mocno, nerki to przekleństwo i jak nie ważne, przez kolano Cię przełożę :-D możliwe całkiem że dzidzia uciska Ci nerkę, bo jeżeli to by było coś innego to w moczu byłyby jakieś bakterie ....
Zzagubiona wracaj szczęśliwie do domku i do nas :-D
Wiolka gratulację aby się udało trzymam kciuki bardzo mocno !

Ostatnia edycja:
Ilona- to sie namęczysz biedactwo i ciesz sie tu ze swojego stanu człowieku jak sie w bólu cierpi,może to być ucisk albo boli cie coś innego i ból promieniuje?A usg to jest dobry pomysł zobaczyliby i by ci powiedzieli wszystko.Życze ci żeby przestało cie w końcu boleć:-)

Wiolka - trzymam kciuki,żeby się udało z tą fundacją!

Marta - no właśnie tego się obawiam,że bardziej skupi się na badaniu niż na obrazie usg ;)

Ilonka - może faktycznie tak uciska na nerkę? odpoczywaj kochana. Może powinnaś iść do urologa?

zzagubiona - no to czekamy na Ciebie :) szczęśliwego powrotu!

Ja miałam w ciąży problemy z nerkami tylko mi to w moczu wychodziło bo moja lewa nerka na czas ciąży przestała pracować i byłam pod opieką urologa może niech ciebie Iwonko też skierują do specjalisty?Dziękuje wam bardzo spróbuje bo moge t:happy:ylko zyskać a nie stracic

Gosia no miałam isc ale szef nie dał kasy tyle abym tylko opłaciła swiatło i miała cos na zycie na ten tydzien, wiec musze to odłożyć, niby te 70-100zł to az tak duzo, bo poleciła mi znajoma gina do którego ona chodzi i kasy nie zdziera no ale musze wybrac czy jesc czy na gina dac takze wiesz..... juz przywykłam do tych problemów , a pozyczyć łatwo gorzej oddac!!!!!!! moze sie uda za tydzien isc !!!
co do nerki to mówiłam ale lekarz stwierdził ze to pewnie mnie plecy bolą a nie nerka :crazy: no bo te wyniki mam w porządku !!!!!!!!! :baffled:

wiola super, gratuluje no i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&, i sle fluidki aby małpiszon nie przylazł jednak !!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Marta mówie ci ból okropny w nocy, maz tez mało spał bo tylko pytał ciagle jak sie czuje, masował ale toi na nic. tak mi sie moze wydawac ze to własnie ta macica uciska !!!!!!!!!!!!!!!!

anisiaj Wy i tak dla mnie robicie bardzo dużo !!! Wspieracie mnie zawsze !!!!!!!!!!!!!! dziękuję !!!!!!!!!!!!!

reklama
marta teraz mieszkam na naramowickiej a dokladnie skrzyzowanie naramowisckiej i serbskiej naprzeciwko stacji bp sa atanery i wlasnie tam mieszkam :-)
ilonko biduklo :-( trzymaj sie Kochana
ja juz wszystko zrobilam i nie mam juz sily isc do tesco po mieso na obiad wiec dzis mezus bedzie jadl mc donalda haha

Do góry