reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

anisiaj-pewnie ze sie liczy hehe :D

MArtaSx- mi tez sie takie glupoty snia ze szok :) wiec witaj w klubie hehe

kto pomoze prasowac ???????????

reklama
joweg ja uwielbiam prasowac wiec chetnie pomoge :-)
ok ja spadam za robote sie wezme hihi nie mogle dlugo siedziec na necie bo mamy ten z orange a on ma jakies tam ograniczenia i nie chce poki co wszystkiego wykorzysrtac bo mi maz leb ukreci haha
uciekam kochane
pozniej sie odezwe papa

bobofrutek- jestes najlepsza , ja nie cierpuie kurcze zawsze pelne koszyki prasowania !!!!:D Serdecznie cie do mnie zapraszam hhehe

Joweg to witaj w kubie bo ja też nie cierpię prasować już wolę okna myc :rofl2:
Bobo no ja mam takiego lenia masakra, w pepco fajne pierdy są ja wczoraj kupiłam dziewczynką ( mojej siostry) getry takie do spódniczki - słodkie :tak: a i obrus sobie ale to tydzień temu ;-) ja może jutro się przejadę na deptak bo na Bema to nie lubię, jakoś nie mają tam za tanio, to już wolę sklep Olivia

A powiedzcie mi jak od czasu do czasu wypiję kawę rozpuszczalna z mleczkiem to nic mi nie będzie ?

Joweg - ja uwielbiam prasowanie, bo mam czadowy generator pary, ale wybacz, nie pomogę ;)

MartaSx - jako dziecięcy psycholog powiem Ci tyle - kiedyś były takie badania, mówiące o nadpobudliwości u dzieci, których matki piły w ciąży kawę. I generalnie jest to czynnik ryzyka nadpobudliwości. Ale we wszystkim trzeba mieć umiar. Może doświadczone dziewczyny Ci powiedzą, ja od II kresek nie piją, bo nie mam ochoty, a piłam po 2 dziennie :)

anisja- ja najpierw zwalallam ze nie lubie prasowac bo mam do bani zelazko , w zeszlym roku dostalam superr deske z zelazkiem i jeszcze bardziej mi sie niechce heheh

joweg - no to Ci się nie udało wykręcić ;) ja nie lubię tylko zmywać, ale na szczęście są zmywarki ;) a najbardziej lubię odkurzać, ot takie moje zboczenie ;)

Ja piłam do 6 kaw dziennie ale jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży to przestałam pic w ogóle ale od tygodnia piję rozpuszczalną słabą z dużą ilością mleka tak jedną na dwa - trzy dni :crazy:

reklama
Do góry