reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

wiolka wpolczuje...bo chyba nie ma nc gorszego dla mamy,niz choroba dziecka..,ale dobrze ze malutka rozwija sie i mimo,ze lekarze mowili cos innego,jest dobrze..;-)
na forum jest dzial 'mozesz pomoc'..moze napisz tam..bo jednak te 3500 malo nie jest..tutaj juz dziewczyny nie jednej mamie pomogly,mysle,ze warto sprobowac..
trzymam &&&&&& za corunie,aby stanela na wlasne nozki :tak:

reklama
Madlen-dziękuje bardzo za rade na razie będę próbowała rozmów z fundacjami czy oni daliby nam właściwie zapłacili taki zabieg ale cały czas szukam innych ośrodków jeszcze innego ortopedy chciałabym zobaczyć czy powie nam to samo co ten ostatnio bo o wszystkich innych to szkoda mówić bo oprócz tego że zrobili jej operacje to nic nie mówili a ostatnio na oparacjii miała komplikacje lekarze ją bardzo narazili bardzo dużo sie wtedy wycierpiała dlatego teraz nie samowicie boje sie podpisać zgode na jakąś operacje boje sie że podpisując zgode na operacje moge ją bardziej narazić albo nie daj Boże bardziej skrzywdzić niż jej pomóc:-(

wiolka a poszukaj na forum ,czy sa mamy ktore maja 'podobny problem'..co dwie glowy ,to nie jedna ;-)..zawsze warto pogadac z kims,kto boryka sie z podobnymi tematami,jak nasze..kochana trzymam za was kciuki...wierze ,ze sie boisz..bedzie dobrze ;-) MUSI !!!!:tak::tak:

Madlen-może i racja poszukam ale to już jutro bo dziś padam ze zmęczenia dziekuje za dobre słowo:-) które zawsze sie przyda uciekam spać dobranoc:happy2:

Jane kochana wszystkiego najlepszego z okazji Waszej rocznicy;-)
Kochajcie sie tak jak do tej pory i wspierajcie bo jestescie dla siebie jak dwie polowki jablka.......wygladacie na wspaniala pare

Jestem i ja na chwilkę ;-)
Jane Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy i oby takich chwil było jeszcze wiele :tak:
Anisiaj ja robiłam jeden test dzień przed @ była blada kreseczka ale była, byłam też wtedy przeziębiona ale więcej testu nie robiłam, @ nie przylazła a test okazał się szczęśliwy :-D więc ja wierze że jesteś w ciąży Kochana :-D

MartSX - ja też chcę wierzyć. Nie mam jak iść po test, bo jestem ledwo żywa przez tą grypę, a mój M się zbuntował i skoro umówiliśmy się, że więcej mi nie kupi, to nie chce iść. Jestem na niego wściekła jak nie wiem co!

Jane - najlepszego rocznicowo! :)

Losiczka - trzymaj się Kochana!

Ostatnia edycja:
reklama
Jane-najlepszego z okazjii rocznicy oby cała reszta życia wam płynęła w harmoni szczęsciu i spokoju:-) Losiczka-kochana bądź silna jesteśmy z Tobą:tak:

Do góry