reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam perły !!!!
Jane wszystkiego najlepszego z okazji 10 rocznicy :)
losiczka
wiesz ze myslę o Tobie !!!!!!! nabierz sił, dojdź do siebie i proszę wróć do NAS !!!!!!!!!! Tęsknimy !!!!!!!!!
anaber jak Igorek ????????????????
Katy no kochana chyba sie tego nie spodziewałaś ze Ci pójdzie w góę temp. ?????????? NO to ja jeszcze mocniej zaciskam kciuki !!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

gdzie ta nasza
Ania sie podziewa ??????????? no i Violi dawno nie było !!!!!!!!!!

reklama
Ilonko Igorek dostał ten drugi antybiotyk dzis była trzecia dawka,jeszcze jutro. Stan podgorączkowy czasem jeszcze ma,co troche mnie martwi bo to juz tyle czasu sie utrzymuje, inchalacje robimy z nosa mu schodzi okropnie ale to akurat dobrze. Siedzimy w domku u teściów bo mnie tez boli gardełko :( a taka pogoda ładna. Jak Ty sie czujesz? Odpoczełaś i wygrzałaś sie wczoraj?

Jane wszystkiego naj :D

Losiczko trzymaj sie kochana,popłakałam sie jak przeczytałam ten wierszyk:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien dobry

Losiczko serce mi sie lamie jak czytam twoj wierszyk.......Kochana jestesmy tu i bedziemy nadal.....czekac na ciebie, nie ponaglamy ..........

Ciekawe jak tam Lori???

Ilonko wiesz boje sie ze mi sie cos poprzestawialo albo ze mam nie daj Boze jakies cysty...........ogladalam wykresy dziewczyn i znalazlam kilka ktore wlasnie po terminie nie mialy ciazy a wykres skakal @ tez nie bylo i okazywalo sie ze to jakies cysty....boje sie jak cholera...tego by tylko brakowalo zeby sie jeszcze jakies pcos moze przyplatalo:szok:

Cześć dziewczynki. Poczytałam was, ale tylko odpisuję i uciekam na zieloną trawkę.

Z tą moją pracą to jest tak, że właśnie ta baba nie wraca i dlatego nie mogę iść na L4. Dyrektor powiedział, że postara się przemycić dla mnie jakieś godziny na przyszły rok. Dlatego boję się teraz rzucić mu L4, bo pewnie powie, że jak mi się nie chce pracować to w przyszłym roku nie da mi tych godzin. Oczywiście tak czy siak może mi nie dać i zrobić mnie w balona, ale jest tak ciężko o pracę, że wolę się trzymać tego co mam. Póki jest wszystko dobrze z maleństwem i czujemy się dobrze to będę musiała pracować.

Ilonko, to leż leż i leż!!!! Oby się uspokoiło z tą szyjką!

Lorelain, myślę o tobie kochana. Mam nadzieję, że będziesz to miała szybko za sobą. Jesteś bardzo dzielna, podziwiam cię :*

Witam się i ja, po dłuższej nieobecności:tak:

Katy kochana nie oglądaj wykresów:tak: tylko myśl że wszystko idzie w dobrą stronę:-). Przykro mi z powodu taty:-(
Trzymam kciuki za dwie kreski. Co do lutki to brałam tą i tą i żednej różnicy w długości cykli u mnie nie było:-)

Losiczka, Lori strasze to co przechodzicie, brak mi po prostu słów:-(

Ilonka kurka czytamże masz problem z szyjką:-( zawsze coś, dobrze ze zdecydowałaś się pójść na konsultacje do innego gina. Trzymam kciuki aby było spokojnie.

Zagubiona cieszę się że wszystko jest dobrze:-)

Marta, Karolina to macie nieciekawą teraz sytuację w małżeństwie:-:)-(, ja bym pojechała do rodziców jednak Karolinka, ty Marta też odpocznij od swojego męża.

Dzoanka spadek na zagnieżdzenie nie zawsze musi być - tak mi się wydaje:tak:

Anisiaj po cichu gratuluję!!!:-), dawno nie było takich wieści.

Dołączam się też do życzeń Jane, Marta oraz spóźnione dla dzieci :) Madlen i Scotland

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny wybieram się dzisiaj do apteki, bo już nie mam jak oddychać. Czy któraś z Was używała aerozolu Euphorbium? Czytam, że jest delikatny i dobry, może go znacie? No i pytanie numer 2 - jutro idę zrobić betę, tak czy inaczej, bez względu na wynik, chcę zacząć brać Folik, mogę bez konsultacji z lekarzem?

jane -; )))))) wygodną masz pozycję ;)

Do góry