reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zaczynamy staranka :)

Mi też się strona całkiem nie może załadować. Ale wózek fajny.
Marta, kiedy podpisujecie umowę o kredyt hipoteczny?

reklama
a ja się napaliłam na ten wózek TAKO Jumper X 3w1+2xSUPER gratisy+12xGratis-101kol (2190348705) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a najbardziej na te kolory bo są śliczne,
wózek.jpg wózekk.jpg
jak bedzie chłopak to niebieski a jak dziewczynka to zielony chyba ze jednak inny , no ale zaraz mnie gosiulek opieprzy ze rdzewieją itd ale tak mi sie podoba ze jak coś to bedzie ten :)
no ale tez podoba mi sie co agnes wybrała TAKO LARET 3W1 WYSYŁKA GRATIS+3RAZY GRATIS (2189154979) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dzoana w zasadzie już byśmy mogli z Milenium podpisać ale czekamy jeszcze na PKO, na razie to pismo ode mnie z pracy nie doszło więc zyskujemy na czasie. Jak dobrze pójdzie to do końca tego tygodnia PKO się odezwie i poniedziałek, wtorek podpisujemy umowę z lepszym bankiem, więc mam nadzieję, że będzie dobrze :tak:

Marta, to trzymam kciuki, żeby wszystko było po Twojej myśli&&&&&& Co do wyników, to ja pierwszy raz słyszę o czymś takim, że mogą nie wydać wyników badań. Ja robiłam enzymy wątrobowe i krew na NFZ i prywatnie i nikt mi problemów nie robił. Normalnie odbierałam wyniki i nie musiałam ich zwracać. Z drugiej strony sympatyczne panie z recepcji masz:wściekła/y: Wredne babska
Ilonka, a ja czytałam na innym forum dobre opinie o jumper-x, nawet sama o nim myślałam jako o przyszłym wózku dla swojej pociechy. Chociaż waga wózka pierwszego raczej je eliminuje. Ale kolory bombowe, nie wiedziałabym na który się zdecydować. Drugi tako lżejszy,. ale kolory mi średnio podchodzą.

Dzoana trzymaj, trzymaj kciuki przyda się. Co do wyników no wiem właśnie ale jak pytałam te babki w laboratorium kiedy mogę przyjść po wyniki badań, to powiedziały że ja ich nie dostaję bo lekarz sam sobie po nie przychodzi, jedynie co mogą mi dać to krew i mocz a reszty nie :wściekła/y: i zastanawia mnie czy jak pójdę do lekarza tego czy mi je odda. Kurcze 6 lat płacenia składek nie zamierzam płacić za badania :no:

Dzoana no właśnie coś za coś, ale mnie nie przeszkadza ze np jest cięższy bo ja mieszkam na parterze wiec ja nie musze dzwigać, no ale jakbym mieszkała na 3 czy 4 i nie miała windy to pewnie bym wybrała ten lżejszy !!!!!
Marta no wiec szybko podpisywać i bedzie super :) Ja mam w PKO SA kredyt , rodzina na swoim !

Ja niestety mieszkam na 4 piętrze, więc dla mnie waga to priorytet. Pewnie będę szukać do czasu aż nie znajdę czegos co mi odpowiada wizualnie i wagowo:-D Czasu mam pod dostatkiem:-D

Ilonka my nie możemy brać rodziny na swoim bo nie spełniamy warunków, ponieważ po pierwsze mieszkanie pod wynajem a po drugie mój M ma 1/3 mieszkania po ojcu i już rodziny na swoim nie możemy :dry:
Dzona ja mieszkam na 6 piętrze dobrze że są windy ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry