reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Rozia tez myslalam o tarczycy,bo gdzies przeczytalam ze 40% kobiet ma,ale nawet o tym nie wiedza,a jest ona przyczyna poronien.

reklama
domiska1 dzieki,mam nadzieje ze i moje wyniki beda ok.,i jak tylko lekarz stwierdzi ze minelo wystarczajaco czasu od poronienia to sie rzucam na meza...jestem pewna ze teraz mi sie uda ponownie zafasolkowac i najwazniejsze donosic ciaze,do trzech razy sztuka! to tak na mnie dziala swiadomosc ze za 2 tygodnie bede na ukochanej Polskiej ziemi,no i tu gdzie mieszkam jest juz 20 stopni ciepla wiec zakwitla mi wiosna w glowie i kwiatki w niej rosna

witaj Marysia77 mi tez zacina i blad pokazuje:crazy:,a co do wiosny to faktycznie czlowiek od razu nastawienie do zycia zmienia!

madlen79- niby wszytsko przed in vitro bylo okej ,a terza to nie wiem :)

rozia-bylam z mezem wczoraj u lekrza, i ma jednak zapalenie pluc, i bierze innym antybiotyk i banki wczoraj mu tesciowa stawiala i zobaczymy, jego hcg rosnie juz ma ponad 100 moje u niego dzidzia rosnie hehe :)

pamela- mnie tez wywala na bb, powiem ci ze ja poszlam do kliniki z plodnoscia i w sumie oni robili mi krew caly czas , cykle kontrolne i histeroskopie , no i normlanie robia badanie nasienia od partnera :) tarczaca, hiv, zapelnie watroby hormony i geny :)

Dzień dobry Kochane.

Przepraszam, że nie nadrobię i nie napiszę do każdej z Was osobno.

W zasadzie wpadam tylko by podzielić się z Wami najsmutniejszą ze smutnych wiadomości jakie mogłam dzisiaj usłyszeć, choć myślałam, że limit nieszczęść już dawno wyczerpałam.

Losiczka już jest po wizycie. Niestety.... Serduszko jej dzieciątka przestało bić 3 dni temu. To zabrzmiało jak wyrok. Nie mam pojęcia jak jej pomóc, więc wirtualnie ją przytulam i myślami oraz w modlitwie jestem z nią.

reklama
Do góry