reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam porannie :-)
Joweg trzymam &&&&&&&&& i daj nam szybka znac co byśmy tu paznokci nie obgryzały :tak:

Ja dzis niestety druga noc nieprzespana - Igor temp. ponad 39 i cała noc dziwnie oddychał i się kręcił ale to pewnie przez ta temp. tak myślę, o 2:30 obudził go koszmarny kaszel i już myślałam,ze mi zapaskudzi całe łóżko ale się obyło no i o 4:00 znowu skok temp. ale nie na długo bo zaraz czulam jak robi się cały mokry i jak temp. spada i śpi spokojnie do tej pory. Mama nadzieję,ze to był jakiś przełom i juz nie bedzie go tak męczyć.

U mnie pogoda przez okienko to wiosenna tylko ten cholerny wiatr napewno nie da odczuć tego wiosennego sloneczka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podobno od czwartku ma być 20 stopni pocieszajmy sie tym ja już bym zaczęła w ogrodzie cos robić a takto przez okno patrze jak mi psy cholerne moje zasadzone kwiatki terroryzują

Witajcie - przepraszam ze nie dalam znac zaraz po wczorajszej wizycie ale bylam padnieta a w domu jeszcze zaczynamy remont kolejnego pokoju wiec nielatwo zasiasc do kompa. Z dzidzia wszystko ok i jesli nie zrobi nas w balona to bedzie ukochana CÓRECZKA :-D a nastepna wizyta 11.04 :-D
JOWEG daj znac jaki wynik testu ?
Buziaki dla Was wszystkich :happy2:

Marysia77 - gratulacje :)))) imię już wybrane?:)

joweg - czekam na wieści, jak poszło?

A ja jestem wydęta, rwie mnie brzuch i czuję, że zmora @ zepsuje mi czekanie na sobotni test

ANISIAJ - imie to pewnie wybierzemy przed samym porodem, tak jak bylo z Darusiem :-) w pierwszej wersji zanim jeszcze myslelismy o dzieciach miala byc Anetka, zobaczymy zostalo nam jeszxcze 5 m-cy :-D

A Twoj wzdety brzuch kochana moze zwiastowc zupelnie co innego ...:-) czego oczywiscie zycze :-D

A odnosnie wagi,o ktorej dziewczyny rozmawialy, to jedne martwia sie nadmiarem a drugie - czyli m.in ja, jej brakiem :no: u mnie nadal wskazowka ani drgnela eh, pocieszam sie jednak ze z dzidzia ok i w poprzedniej ciazy bylo tak samo, ale pare kg przydaloby sie wiec jesli ktoras ma ochote sie pozbyc to ja chetnie przyjme ale o dietach w ciazy zapomnijcie :-D

nom dziewczyny niestety lipa , tylko martwi mnie moj organizm ze tyle sie ta @ spoznia , bo test wykluczyl ciaze :/ hmmmm.....

Marysia gratulacje wymarzonej coreczki:-)
Joweg szkoda ze sie nie udalo:-(....trzymaj sie ;-)
Anisiaj widze ze ty tez czekasz do soboty to jest nas 3 :-)

Ostatnia edycja:
Joweg kochana, trzymaj się! Może masz jakieś wahania hormonalne, może coś się poprzestawiało. Kiedy idziesz do gina?

Marysia77 - mam nadzieję, że wykraczesz, choć chyba objawy "na okres" nie są podobne do tych "na ciążę" (w sumie to nie wiem, bo w ciąży nie byłam;))

KatyB - super, że jest nas więcej ;)

Ostatnia edycja:
reklama
KatyB-u nas cuda sie nie zdarzaja :) wiec w sumie na nic nie liczylam :)

anisiaj
-mysle ze po tym in vitro cos mi sie poprzestawialo , mam jechac do kliniki jak dostane @ wlasnie dlatego tak wyczekuje , wiec poczekam pare dnia jak nie przyjdzie to zadzwonie w czawartek i pojade do nich w piatek , bo to z dnia na dzien a nie mam za bardzo czasu teraz a w piatke akurat !!!!:)

Do góry