reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Joweg bardzo mi przykro idz lepiej do lekarza jak to tak długo trwa :*

Marysia gratulacje córeczki :tak:

Ciekawa jestem jak Zagubiona i Nadia czy dziś wróca do domku :confused:

reklama
anaber-wiem wiem ale u nich to termin z ddnia na dzien dostaje i jak dzis zadzwonie to jutro bede musilaa byc a w sumie jutro maz musi do lekrza i w czwartek chyba tez , wiec zostaje nam piatek wiec zadzwonie jutro albo w czwartek dobrze by bylo gdybym dostala @ :) ale i tak im powiem ze takie cos mam to zobacza.... i zas wszytsko sie mi przeciagnie o te pare dni :)

joweg przykro mi :-(,wydaje mi sie ze masz cos z hormonami..badalas sobie ?
marysia gratuluje wymarzonej corci !!!:happy:
katy milego dnia i zaciskam &&&&&&&&& za II krechy !!!!!:tak:
a mi cos net muli ,ale tylko na bb ..zaraz mnie cos trafi :wściekła/y::wściekła/y:

Witam wszystkich:-) Ja tak przed pracą zaglądam na chwilkę,żeby się przywitać i powiedzieć,że żyję:-) Wpadnę wieczorkiem:-)

Anaber no mam nadzieję,że Igorek szybko Ci wyzdrowieję:tak:

Marysia no to super:-) Gratuluję tej upragnionej córuni :-)

joweg no to daj znać co Ci tam ciekawego powiedzieli i po wizycie męża u lekarza też się odezwij:-)

przepraszam ze ja tak ostatnio rzadko wpadam ale malo czasu mam... ucze sie na prawo jazdy i poswiecam temu kazda wolna chwile a i tych malutko! ale zawsze o Was pamietam!!! za 2 tygodnie jade wreszcie do domku do Polski mam juz ustalona wizyte do mojego gina,ale najpierw chcialabym zrobic badania i pojsc do niego juz z wynikami.niedaleko jest prywatna klinika wiec moge zrobic wszelkie badania tylko nie wiem jakie? moze ktoras z Was juz robila?

cześć dziewczyny, u mnie też zimno i szaro, ale zapowiadają piękny weekend więc już nie mogę się doczekać , tym bardziej, że jedziemy do Krakowa loloo.Ale humorek na razie mam dobry, jakoś bez napinki a serduszka się pojawiają :))) chyba to przez wiosnę :)
Dziewczyny w fazie maniakalnej trzymajcie się dzielnie, trzymam za Was kciuki.
A staraczki moje drogie to hmmmmm miłego serduszkowania :)
Joweg, ja bym do lekarza , szła bez większej zwłoki, bo może da Ci coś na wywołanie @, porobi badania, żeby przygotować organizm do przyjęcia mrożaków :)
Pamela co do badań, to na razie robiłam monitoring owulacji, żeby sprawdzić czy pęcherzyk rośnie a potem pęka (2 badania co 2 dni - w 13 i 16 dc), robiłam jeszcze hormony tarczycy, prolaktynę, i progesteron w 8 dniu fl i na razie tyle... Ponieważ wyniki wyszły mi dobrze, to trochę mi stres minął, biore wiesiołka, witaminę B6 i Mg, bo miałam trochę krótką fazę l i folik :).

Ostatnia edycja:
Rozia Kochana dobrze,dziekuje! a tatuaz musi poczekac bo teraz zabiegana jestem,zaganiana,ale tez przeszczesliwa ze na Swieta bede w domku!!! wreszcie:-D.hura!!!!!!!

reklama
Możesz sobie zrobić na pewno tarczyce i myślę,że dobrze by było, gdybyś zrobiła progesteron, ale to się robi 7 dni po owulacji i prolaktynę do tego.

A co jeszcze, to nie wiem :-(

Do góry