reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
witam
ja dopiero wstałam :szok: pada deszcz to pewnie dlatego
pozdrawiam was wszystkie i życzę miłej niedzieli

Ania ty sie pogoda nie zaslaniaj :-Dspioch jestes i tyle:tak:
Zzagubiona a co sie dzieje???? Chyba dobrzesie czujesz??? Czy to cos innego???

dobrze sie czuje :tak: chodz szczerze gdyby nie detektor tetna pewno bym gorzej sie czula bo moja niunia bardzoooo leniwa jest hehe, poprostu nie wiem o czym pisac co pisac a nie chce ciagle tylko o sobie ;]

Ale ja lubie czytac o Tobie:tak:...o Was :-)
A niunia moze tez odczuwa przesilenie wiosenne......jak ty sie tak kijowo czujesz to ona zapewne tez:tak: masz detektor wiec wiesz ze wszystko jest oki.....kazdy z nas ma czasami takie dni ze ma lenia na maxa:tak:

Ania śpiochu he he:-D

Katy już po owu - dobrze Tobie a ja jeszcze czekam, dla mnie jest to gorsze niż faza poowulacyjna ehh:zawstydzona/y:

Zagubiona matko!!!! już niedługo będzie 30 tydz,szok:-D

Domiśka przykro mi i tulę - wstrętny małpiszon:wściekła/y:

Zagubiona no co ty!! nie musi być Tobie głupio:-)

Katy z tym leniem to chyba o mnie haha. Dziś jestem tak leniwa że nawet nie poszłam z Mająna dwór - wysłałam męża.

hej ja jestem na chwilkę,
wczoraj zanim wstaliśmy i posprzątaliśmy to wieczór był a potem znajomi wpadli na pokera i już nie miałam czasu do was zaglądnąć:-(
a dziś od rana w kuchni bo moi rodzice wpadną na obiad...
i jeszcze wujek z dziećmi bo jeszcze u nas nie byli...
a po południu kolega męża ....
dawno takiego natężenia odwiedzających nie mieliśmy:tak::-D

lorelain musisz na siebie uważać... kurcze takie omdlenia to nie przelewki...

katy a ty po owul. teraz już faza maniakalna:-) nie świruj za bardzo...

a u nas wczoraj i dziś takie piękne słońce!!!!

reklama
Do góry