reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

na pewno się wykluje fasolinka :-D
szukam w Google farb bez amoniaku i wyskoczyły mi; Garnier i loreal, kurcze muszę pofarbować włosy i nie wiem jaką farbą :-(
A wiedzie co wczoraj z m były przytulanki bo lekarz powiedział że nie ma przeciwskazań ale ja się tak bałam że byłam sztywna przez cały czas, wiem ze to mu nie sprawiało przyjemności ale ja się tak boję, że np. poronie nie wiem co robic
Kochana zaufaj lekarzowi...
i daj sie ponieść miłości przy mężulku :) jak najwięcej namiętności i ciepła a sie rozluźnisz :)

reklama
Dzoana dziękuje dobrze się czuje. Z objawów mam ból piersi,kłuje mnie w brzuchu raz z jednej strony raz z drugiej i jestem senna. A tak poza tym to ok.:-);-):tak::-D
Martuś jak nie ma przeciwwskazań to jak najwięcej miłości potem dzięki temu jest poród lżejszy. Wiem to z własnego doświadczenia:tak:

Napisałam całego posta to mi sie wszystko zacięło przy pogrubianiu fluidków ,:crazy:

wiec wysyłam tylko szybko fluidki ciążowe nie wiadomo jakie czy córeczkowe czy synkowe ale jakieś są
PROSZĘ !!!!!!!!! :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a ja dzis sprzatałam bo taka ładna pogoda ze az zyc sie chce;-)
scotland jak mozesz wpisz mi w tabelce kolejną wizyte na 22 marca a termin porodu na 2 listopad 2012;-)
a to moje fluidki bo jeszcze nie puszczałam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~

dziewczynki czuje sie lepiej ale psychicznie zle bo tesknie za mezem a to jeszcze dwa tyg jestem skazana tu siedziec. ogolnie nie jest zle. jedzenie dobre pokoj ok jestem w pokoju z babeczka ok 50 rowniez nauczycielka wiec jest spoko. do poludnia mam zabiegi a weekendy zawsze wolne od zabiegow wiec obijanie i nuda no i tesknota :-( no ale wytrzymam jakos. dziewczynki orientuje sie ktoras moze czy jesli mam ubezpieczenie w pzu i za pobyt w szpitalu mi placa to czy za pobyt tu takze kase dostane? bo ja jestem w szpitalu uzdrowiskowym wiec to jak szpital powinno byc placone prawda?

Hallo Kobitki!!! Dla Was Kochane!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
My dziś u teściów na obiadek się załapaliśmy
:tak: :tak:Ostatnio nie cierpię gotować!
Odnośnie farb, ja rozjaśniam włosy farbą Matrix, i w całe to gadanie o szkodliwości, to ja nie wierze, a to, że włosy wyjdą żółte bo jestem w ciąży, to już w ogóle zabobon!
Scotland Kochana wpisz mnie na termin porodu 21 wrzesień, a wizyta u lekarza 14 marzec:tak:

reklama
Marta....dziekuje;-) karteczki robie dla zabicia czasu....siadam i tne a co pozniej wychodzi to widac na zalaczonych zdjeciach :tak:
Agnes szkoda ze nie masz czestego dostepu do neta :-(
Hej Axarai jak tam mdlosci przeszly???
Ja sobie zasiadlam do kompa z calym ekwipunkiem zeby zabrac sie za nadrabianie ale nie mialam czego:szok::szok:
ja dzisiaj sobie luzny dzionek zrobilam i popoludniu poszlam na zakupy....kupilam fluid L`oreal Lumi MagiQue calkiem fajny i tusz do rzesz No7 do oczu wrazliwych....ma szczoteczke ktorych unikam bo ja lubie duze ..szczotowate ale juz go wczoraj probowalam i jest swietny, no i wage elektroniczna z pamiecia 12 pomiarow, z poziomem tluszczu i wody w organizmiea teraz sobie siedze ale nie wiem czy nie przyjda goscie na mala partyjke gry w karty

Do góry