reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
roza ja po owul. ale w tym cyklu nas zaskoczyła i za wcześnie przyszła dlatego ten cykl niestety idzie na straty:-(
ale jeżeli moja fl będzie taka krótka jak zwykle to niedługo @ przyjdzie i będzie nowy cykl:tak:

Lori uważaj na siebie
Zzagubiona nie obwiniaj sie za to że my czekamy na II ale fajnie posłuchac jak piszecie o swoich i obawach i radościach:tak:
Jane a może jednak się udało :sorry: Katy ale masz fajnie ja nadal czekam na owu to czekanie przyprawia mnie o mdłości:-D

eeeeee i zapomniałam co miałam napisać a tak poza tym to ja lubię sobie pospać bo mw tygodniu wstaje o 4 :wściekła/y:

No widzicie jak chcecie to potraficie:-D....od razu lepiej to forum wyglada:tak:
Zzagubiona no co ty gadasz???? Nie przejmuj sie tak jak sie dopominamy to znaczy ze chcemy czytac...tak!!!! A czytajac wpisy ciezarowek zawsze mozemy sie czegos dowiedziec:tak: jak mozemy sie czuc bedac w ciazy czy czego sie obawiac i wystrzegac......
jane kurcze ale pracowity dzien ci sie zapowiada....tylu gosci w jeden dzien:-D
Ja siedze i gnije w lozku....za chwile pojde cos sobie upichcic na obiadek.....ale musze jeszcze poczekac bo jak szybko zrobie tak szybko zjem :baffled:
Roza pod tego lenia to chyba mogloby sie dzisiaj podpiac wiele osob :-D
Ania to jednak owu nie bylo???

reklama
Katy tempka powinna wzrosnąć o minimum 0,2 więc raczej nie było ale pewna nie jestem poszukam na necie

Do góry