reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
asiczka no tak ale moze nie od razu działać i skrócić fazę, wiem ze jak sie wywołuje @ to bierze sie luteinę ok 5-7 dni a potem sie czeka nawet do tygodnia ale wiadomo ze moze przyjść znacznie wcześniej, także tylko czas to pokażę co sie dzieje, ale mam nadzieje ze to fasolka !!!!!!!!! :) i za to trzymam kciuki :) a kiedy teraz chcesz testować ????????????

Chciałam sie pochwalić ze mój synunio potrafi liczyć do 4 :-D wczoraj nas tak zaskoczył :) leżeliśmy jeszcze rano z męzem i oczywiscie wpadł pod kołdrę mały z zabawką z takimi kułeczkami no i my sobie gadamy a on nagle: jeden, dwa trzy cztery :szok: ale mieliśmy radochę :)

ilonko jak sie wywoluje to wiem ze sie bierze inaczej i jak sie reguluje to tez inaczej,tylko nie wiem jaki jest okres oczekiwania na@..ja bralam 10 dni 3x1 wiec sporo,zaraz po owulacji...dziewczyny,nie myslalam ze to wszystko moze byc tak poplatane hahhaa!!!oby jak najpredzej zafasolkowac bo na glowe mozna dostac hahaa:)))

a widzisz jakiego masz zdolnego szkrabka w domciu???fajnie jak tak dzieci zaskakuja....wtedy widac jak niesamowicie sie rozwijaja:))))

apropo testowania to nie wiem...moze w srode albo w czwartek jezeli @nie przylezie..

Ostatnia edycja:
asiczka no własnie moim skromnym zdaniem @ powinna przyjść szybko po odstawieniu, ale skoro nadal nie przyszła i tak ładnie CI sie utrzymuje tempka to moze ta dzidzia jest i juz , tyle ze test moze za wcześno i juz, sama juz nie wiem !!!!!! ano poplątane żebyś wiedziała, :confused:

Hejka dziewczyny asiczka wazon piękny ja jestem załamana, za ten urlop co wzięłam to sie teraz na mnie w pracy wyżywają ja już mam ich dosyć

reklama
Do góry