reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Asiczka no właśnie mąż już też mi to powiedział i chyba pójdę na l4 bo nie wytrzymam dzisiaj bo my mamy dyżury w pracy i sprzątamy same w firmie, wcześniej mieliśmy sprzątaczkę i zabierali nam 19% z premii uznaniowej teraz my sprzątamy same a kasy nie oddał no i mój dyżur był tydzień temu i dziś na złość musiałam znów sprzątać i takie docinki i w ogóle...

reklama
Marta a pieprznij ta pracę i tych wyzyskiwaczy :szok: masakra jakas !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Próbuje właśnie dodzwonić się do mojego gin i powiem że ma mi zwolnienie wypisać i srał ich... mam nadzieję, że mi wypisze :dry: mój M też tak mówi że jak oni są tacy to mam iść na l4.

Asiczka tylko mąż na początku się bał bo ubzdurał sobie że do 3 m-ca może dojść do poronienia i też nie chciał nikomu mówić ale stwierdził, że nie ma co tym chamom he he he
A powiedzcie mi kiedy zaczyna bić serduszko?

Ostatnia edycja:
marta chyba cos miedzy 7-9 tyg mozna juz uslyszec,nie wiem dokladnie,pamietam ze jak mialam usg w 9tyg to juz slyszalam serducho :)kurcze no roznie bywa z poronieniem ale jezeli bedziesz narazona na taki stres i ciezka prace to wtedy to bardziej prawdopodobne anizeli bedziesz lezec wygodnie w fotelu i pisac z nami na bb:)))

Marta idz na L4 miej ich w nosie i tyle !!!!!!!!!!!!!!!! a serduszko zaczyna bić ok. 28 dnia życia dziecka !! jeszcze pare dni i bedzie serduszko !!!!!! Ja byłam w 35 dniu od owu i biło pięknie , czyli byłam w 7 tyg skończonym, ale napewno zaczeło bić pare dni wczesniej!!

Witajcie wieczorkiem.
asiczka, car booty to to czego mi najbardziej tu brakuje!! no i tanich ciuchów na wyprzedażach:-) w weekendy potrafiliśmy objeździć okoliczne wiochy i zaliczyć kilka targów jednego dnia. To było życie... Trochę zazdroszczę, że tam jesteś a ja już pewnie tam nie wrócę.

Cały dzień myślę o Lorelain, a tu piosenka dla niej i maluszków:tak: M2U01037 piosenka misie dwa - YouTube :-D:-D Cały dzień mi chodziła po głowie:-D

witajcie

Jakaś taka bez energii dziś jestem, ale właśnie dowiedziałam się, ze będę miała teraz tydzień wolnego, to sobie odeśpię i doładuję akumulatorki.

reklama
Do góry