reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Grzanka nauczysz się:-)

Asia kurcze ale pamiętaj że każdy inny jest - nie chciałabym robić Tobie nadziei, bo później będzie na ,mnie:zawstydzona/y:

Ale nie powiem, ładnie tu u Ciebie narazie.

reklama
o widze ze temat antykoncpecji .... no to ja sie smieje że mój mąż ma embargo do konca życia bo produkcja juz zamknięta i nie bede ryzykowac drużyną piłkarską :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

a tak na poważnie to ja sie po hormonach źle czułam, miałam migrene i w ogóle nie do życia...długo nie brałam ... po Matusiu jakiś czas miałam krążki dopochwowe, ale tez któregos razu wyciągnełam. Ja juz autentycznei nei chce ryzykowac bo zachodze w ciaże od samego kichnięcia na mnie :-p

o widze ze temat antykoncpecji .... no to ja sie smieje że mój mąż ma embargo do konca życia bo produkcja juz zamknięta i nie bede ryzykowac drużyną piłkarską :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

a tak na poważnie to ja sie po hormonach źle czułam, miałam migrene i w ogóle nie do życia...długo nie brałam ... po Matusiu jakiś czas miałam krążki dopochwowe, ale tez któregos razu wyciągnełam. Ja juz autentycznei nei chce ryzykowac bo zachodze w ciaże od samego kichnięcia na mnie :-p

błagam Cie zaraź mnie co bym mogła tak zajść :p:-):-):-)

Grzanka nauczysz się:-)

Asia kurcze ale pamiętaj że każdy inny jest - nie chciałabym robić Tobie nadziei, bo później będzie na ,mnie:zawstydzona/y:

kochanie,mnie juz nic nie zaskoczy,mowie o nadziei ale itak czuje ze @ zawisla gdzies w powietrzu...co ma byc to bedzie..ciesze sie bo mam juz dwojke moich kochanych szkrabow wiec z 3 co sie odwlecze to nie uciecze mam nadzieje hehe..zawsze w takiej sytuacji mysle sobie ze przeciez sa kobiety ktore nawet tego jednego upragnionego dzieciatka nie moga miec...wiec jak sobie tak mysle to odrazu doceniam to co juz mam...moim marzeniem byla zawsze 3ka dzieci...Ale wazne jest to ze mam moja kochana pareczke,sa zdrowe wesole...:))
grzanka ja mam dwoje dzieci a dopiero teraz ucze sie obserwacji cyklu,wtedy jakos tak spontanicznie chcielismy i poszlo,a teraz...no coz..moze latka robia swoje..

To w takim razie udanego odpoczynku życzę.

A jutro znowu poniedziałek :wściekła/y: zdecydowanie za szybko weekend sie kończy,

Asia dobrze że tak myślisz.
Ja nie dopuszczam do siebie myśli że nie będę miała drugiego dziecka i jest mi jeszcze gorzej jak patrzę na poplątane cykle:no: ehh, a lata.... niestety robią swoje.

Uciekam bo już głowa mnie boli od siedzenia przy komputerze.
Miłego wieczorku:-)

Ostatnia edycja:

hihih no ja kiedys tez nie mialam z tym problemu...najplodniejszy mam wrzesien hahhaa:)))wiecie ze urodzilam dzieciaki 6go czerwca jedno i drugie???takze lori tez mam blizniaki hihi tyle ze z dwuletnia roznica:-D

Hej dziewczynki wlasnie wrocilam z zakupow z m bylam zaopatrzyc sie w kilka rzeczy bo zamierzam uczyc sie scrapbookingu a to moje pierwsze "dzieci" :-)
P1060194.jpg

reklama
Hej dziewczynki wlasnie wrocilam z zakupow z m bylam zaopatrzyc sie w kilka rzeczy bo zamierzam uczyc sie scrapbookingu a to moje pierwsze "dzieci" :-)
Zobacz załącznik 441389

Ale ślicznie ci wyszly:))))ja kiedys tez sie w to bawilam ale teraz juz troszke gorzej z czasem:((jak juz bede w ciazy to mam zamiar nauczyc sie robic na szydelku...kochana a ty bralas luteine???pytam dziewczyn o to kiedy powinnam 2 dostac bo juz 3dzien jak odstawilam i nadal nie przylazla wrednota...

Do góry