reklama
Roza_
Fanka BB :)
Asiczka wydaje mi się że po 10 dniach to jak bierze się na wywołanie okresu a nie od drugiej fazy cyklu - wtedy się zgodzę.
Ja na wywołanie jak brałam to po tygodniu od ostatniej tabl przyszłą@.
asiczka31
no mam nadzieje kochanaAsiczka- tak to jest że jak chce się przytyć to się nie tyje i to samo z chudnięciem,dużo zrzuciłaś 10 kilo,napewno przy dzieciach jest sporo gonitwy więc się dietami nie katuj sama spadniesz nawet nie będziesz wiedziała kiedy:-)
dziecwzyny oczy same mi sie zamykaja,wogole ostatnio jakas taka jestem ze nawet z domu mi sie nie chce wychodzic,moj m dzisiaj koniecznie chce do kosciola na 19 a mi sie tak nie chce...no ale coz..pewnie pojade znim bo co...
Ostatnia edycja:
asiczka31
Asiczka wydaje mi się że po 10 dniach to jak bierze się na wywołanie okresu a nie od drugiej fazy cyklu - wtedy się zgodzę.
no ja bralam od 16 dc,w sumie na uregulowanie ale moj gin..powiedzial ze przy planowaniu ciazy to nie zaszkodzi a nawet powinno pomoc..wiec co,niby juz powinnam dostac?
wiolka23
Asiczka dokładnie ja przy tabletkach anty nie przytyłam ale sie źle czułam i odstawiłam teraz chyba taka cholerna pogoda bo ja przez ostatnie dni walczyłam z okropną migreną myślałam że głowe mi rozerwie też mi się nie chce z domu wychodzić
Marysia77
A my wrocilismy juz ze spacerku :-) co do zmeczenia to mnie tez zaczyna meczyc choc to juz 15 tc, ale niestety nie ma szans na spanie w dzien przy moim zywym srebrze, ktorego od rana do nocy roznosi energia.
Co do tabletek to bralam je przez 4 lata przed staraniami o synka. Potem odstawilam zeby organizm doszedl do siebie i od poczatku cykle byly jak w zegarku wiec i ciaze zaszlam w 2 cyklu. Pozniej juz nie bralam zadnych tabletek i tez udalo sie za 2 razem.
Nie przytylam przy antykoncepcji ani grama a wazylam tez 48 kg przy 164 cm, wiec pasowaloby mi kilka kg wiecej, no ale coz - widocznie tak natura chciala.
Co do tabletek to bralam je przez 4 lata przed staraniami o synka. Potem odstawilam zeby organizm doszedl do siebie i od poczatku cykle byly jak w zegarku wiec i ciaze zaszlam w 2 cyklu. Pozniej juz nie bralam zadnych tabletek i tez udalo sie za 2 razem.
Nie przytylam przy antykoncepcji ani grama a wazylam tez 48 kg przy 164 cm, wiec pasowaloby mi kilka kg wiecej, no ale coz - widocznie tak natura chciala.
Ostatnia edycja:
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Ja mam to szczęście że w ogóle nie stosowałam i nie stosuje anty ... bo mi nie wolno...
asiczka31
jednak co organizm to inaczej reaguje...ja sobie ogolnie watrobe podraznilam biorac anty i tez juz teraz lekarz mi nie karze poki co brac..teraz spoko bo planuje 3 dziecko no ale pozniej bedzie trzeba o czyms pomyslec...
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
jednak co organizm to inaczej reaguje...ja sobie ogolnie watrobe podraznilam biorac anty i tez juz teraz lekarz mi nie karze poki co brac..teraz spoko bo planuje 3 dziecko no ale pozniej bedzie trzeba o czyms pomyslec...
jest już tak dużo sposobów antykoncepcji że na pewno dobierzecie coś co będzie odpowiednie do Twojego organizmu ...
reklama
Roza_
Asia a już jesteś po terminie @?
Podziel się: