reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

wiem marta, że jeszcze nic nie wiedzą, ale chyba nawet kobieta, która nie jest w ciąży ma prawo korzystać z toalety - masakra jakaś

reklama
Marta o rany współczuję, ale jakoś nie dziwi mnie to szczególnie...
a na cycusie to stanik, mi tylko to pomogło, kupiłam taki bez tych fiszbin całych, ale sztywniejszy, a jednczesnie miękki haha, jedyny w h&m w niewielkiej cenie znalazłam na normalnym dziale :)

Bietka haha skoro tak mówisz :))) ta Fasolka to niezły zjadacz prądu, ale spoko niech sobie pobiera i rośnie, ja pośpię, zieeeeew! :D

SCOTI-dobrze że innym pomagasz ale trzeba się czasem nauczyć mówić nie żeby zająć się sobą:-)ja też tak mam moja znajoma ma 3 dzieci rok po roku i jak gdzieś się wybiera to zakażdym razem mi ich podrzuca,ale nauczyłam się już odmawiać bo zawsze tak być nie może,ty też za niedługo będziesz potrzebowała czasu tylko dla siebie:happy: BIETKA napewno będziesz się cieszyła i oglądała ubranka w sklepach narazie wypoczywaj na wszystko przyjdzie czas:tak: MARTA naprawde masz ciężkie warunki w tej prcy jak tylko będzie okazja to mykaj na L4 A do mnie dziś przyszła @ więc trzeba dalej próbować jak sobie cholera:angry: pójdzie brzuch mnie boli niesamowicie trzeba jakoś przetrzymać:crazy:

MARTA lepiej teraz środowiska stresującego unikaj bo to nie jest najlepsze Powiedzcie mi jak wy te dni płodne obliczacie?ja obliczałam na kalkulatorze w necie i wypada mi w dni miesiączki nie wiem jak to możliwe!?teraz miałam 21 dniowy cykl kobiety doradźcie:crazy:

hej dziewczyny
dziś w końcu normalnie nadrobiłam cały dzień.

marta normalnie ludzie czasami nie mają się czego czepiać?? Współczuję, ale może niedługo będziesz mogła pójść na l4 i ich olejesz.

agnes bidulko pewnie śpisz na stojąco ale to minie. I pogoda niedługo ładniejsza się zrobi to może więcej energii będziesz mieć:tak:

no ciekawe jak tam piąteczka i pamela??? Mam nadzieję, że niedługo się odezwą.

wiolka ja bym do końca tym kalkulatorom nie ufała. Jeżeli masz takie krótkie cykle to możliwe że zaraz po @ zaczynaj ci się dni płodne ale najlepiej będzie pomierzyć temp. i poobserwować się trochę.

Ostatnia edycja:
Wiolka ja też obliczałam płodne na kalkulatorze internetowym i mi dobrze policzył, z tym, że ja mam cykle 26 dniowe zawsze. Przy nieregularnych trudniej jest ustalić dni płodne. A jakie masz cykle?

MARTA no właśnie nie bardzo wiem bo jak brałam tabletki anty to miałam regularne a jak je odstawiłam w listopadzie to poźniej nie liczyłam i teraz z tamtego miesiąca jak miałam @ to wyszedł mi 21 dniowy cykl

reklama
Do góry