reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Zdjęcie0865.jpgbaaardzo nie regularne,owulke mam w miare normalnie a fl czasem jest bardzo dluga dlatego dostalam luteine.wkleilam zdjecie ale tel robione i nie wiem czy cokolwiek widac,na dwoch tesciorach takie same sa

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze no to nie wiem moze powtorz test za 2 dni i jezeli nadal cos bedzie to bete zrob i bedzie wiadomo bo chyba troche wczesnie

rozia dasz rade

no ja też coś widzę, ale żeby tak wcześnie? No to zrób jak zZagubiona mówi i wtedy będzie jasne... Ależ nikt się nie śmieje... Po to tu jesteśmy,żeby sobie pomagać i doprecyzowywać wszystko :-) A po drugie, nie ma głupich pytań, są głupie odpowiedzi, także nie stresuj się :)

ehh mam za swoje obzarlam sie czipsami i teraz zle sie czuje ehh jest mi ciezko nie dobrze i jeszcze na dodatek wyrzuty sumienia mnie dopadly wezcie nakopcie mi do dupy bo jak powiedzialam mezowi by to zrobil to stwierdzil ze "przeciez smakowaly ci ":baffled::angry: jestem zla na siebie buuuu

no wlasnie za wczesnie zdecydowanie....chyba ze jakos wczesniej ta owulka byla no ale malo prawdopodobne..Moze jakies testy rypniete,dla napalonych na bobasa mamusiek hihihi..ach...dzieki dziewczynki:))tesciorka powturze za kilka dni i wszytsko bedzie jasne:)

zZagubiona ja Ci nie pomogę, bo zrobiłam dokładnie to samo,a na dodatek zagryzłam czekoladowym wafelkiem na koniec :zawstydzona/y:

idę spać, ajeśli do tej pory nie doszło do zapłoenienia u mnie, to dziś na pewno nie dojdzie, bo mnie mój M wkurzył i nie mam ochoty walke z węgorzem.

Ostatnia edycja:
zZAGUBIONA jak tylko masz chęci i smak to jedz:-)ja z chęcią bym coś teraz zjadła ale przy mojej diecie mam zaznaczone że musze jeść minimum 2godz przed spaniem:eek::baffled: A gdzie sie podziewają SILENE,ROSZPUNKA i ANIA po imprezie?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki kurcze ale dzisiaj produkcja byla:szok:....ufff.....przelecialam troszke po lebkach :sorry:ale juz zapomnialam co i komu chcialam napisac...
o...... pamietam ze Agnes ma jutro wizyte i zycze ci kochana abys wyszla z bananem:-) na buzi jak Losiczka :-D
Zzagubiona sliczna bluzeczka :tak:
Asiczka no troche to dziwne ale czas pokaze co tam sie dzieje :-)

Do góry