reklama
Z
zZagubiona
Gość
kurcze no to nie wiem moze powtorz test za 2 dni i jezeli nadal cos bedzie to bete zrob i bedzie wiadomo bo chyba troche wczesnie
rozia dasz rade
rozia dasz rade
asiczka31
Fanka BB :)
no wlasnie wczesnie...((ale mi odbilo,na bete nie mam tu szans no ale poczekam z tesciorkiem jeszcze kilka dni...tylko sie nie smiejcie ze mnie (musialam zapytac...
Z
zZagubiona
Gość
cos jest ale bardzoooo slabe powtorz test za kilka dni
no ja też coś widzę, ale żeby tak wcześnie? No to zrób jak zZagubiona mówi i wtedy będzie jasne... Ależ nikt się nie śmieje... Po to tu jesteśmy,żeby sobie pomagać i doprecyzowywać wszystko :-) A po drugie, nie ma głupich pytań, są głupie odpowiedzi, także nie stresuj się
Z
zZagubiona
Gość
ehh mam za swoje obzarlam sie czipsami i teraz zle sie czuje ehh jest mi ciezko nie dobrze i jeszcze na dodatek wyrzuty sumienia mnie dopadly wezcie nakopcie mi do dupy bo jak powiedzialam mezowi by to zrobil to stwierdzil ze "przeciez smakowaly ci " jestem zla na siebie buuuu
asiczka31
no wlasnie za wczesnie zdecydowanie....chyba ze jakos wczesniej ta owulka byla no ale malo prawdopodobne..Moze jakies testy rypniete,dla napalonych na bobasa mamusiek hihihi..ach...dzieki dziewczynki)tesciorka powturze za kilka dni i wszytsko bedzie jasne
zZagubiona ja Ci nie pomogę, bo zrobiłam dokładnie to samo,a na dodatek zagryzłam czekoladowym wafelkiem na koniec
idę spać, ajeśli do tej pory nie doszło do zapłoenienia u mnie, to dziś na pewno nie dojdzie, bo mnie mój M wkurzył i nie mam ochoty walke z węgorzem.
idę spać, ajeśli do tej pory nie doszło do zapłoenienia u mnie, to dziś na pewno nie dojdzie, bo mnie mój M wkurzył i nie mam ochoty walke z węgorzem.
Ostatnia edycja:
wiolka23
zZAGUBIONA jak tylko masz chęci i smak to jedz:-)ja z chęcią bym coś teraz zjadła ale przy mojej diecie mam zaznaczone że musze jeść minimum 2godz przed spaniem A gdzie sie podziewają SILENE,ROSZPUNKA i ANIA po imprezie?
Ostatnia edycja:
reklama
KatyB
Hej dziewczynki kurcze ale dzisiaj produkcja byla....ufff.....przelecialam troszke po lebkach ale juz zapomnialam co i komu chcialam napisac...
o...... pamietam ze Agnes ma jutro wizyte i zycze ci kochana abys wyszla z bananem:-) na buzi jak Losiczka
Zzagubiona sliczna bluzeczka
Asiczka no troche to dziwne ale czas pokaze co tam sie dzieje :-)
o...... pamietam ze Agnes ma jutro wizyte i zycze ci kochana abys wyszla z bananem:-) na buzi jak Losiczka
Zzagubiona sliczna bluzeczka
Asiczka no troche to dziwne ale czas pokaze co tam sie dzieje :-)
Podziel się: