reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

gosiulek - ja mam taka gablotę Wózek dziecięcy X3 - X-lander - Wózki dla dzieci - Wózki dziecięce wielofunkcyjne, dla mnie ważne jest, żeby miał duże i dobrze amortyzowane koła (do jazdy po górkach i po plaży) i żeby miał duży koszyk na zakupy. A że mieszkamy w domu i nie ma żadnych schodów do wjeżdżania, to może sobie nawet trochę ważyć (wbrew pozorom nie jest taki ciężki jakby mogło sie wydawać).

reklama
zezik.jpg nie moglam sie powstrzymac :-D to dla naszych marzycielek dziewczynkowych :tak:

bobo to poczekaj na @ jak przyjdzie to zacznij brać a po śluzie i temp. zobaczysz kiedy masz owu:) i wtedy przestaniesz brać... no chyba że @ wogóle nie przyjdzie:-) to nie będziesz musiała;-)

ojjj biedna zeza ma...
jane ale ja nie mierze temp bo jakos sie w tym gubie wszystkim teraz mierzylam kilka dni i cigle mialam prawie tak samo :-( no ale po sluzie i po bolacych cycach powinnam sie kapnac. a co jesli bede brac dluzej? stanie sie cos fasoli?

BOBO napewno bez problemu traficie, a i pobyt bedzie fajniejszy niz Ci sie wydaje zobaczysz.
Ok dziewczynki ja uciekam spac bo i tak wyjatkowo sie zasiedzialam buziaki i zycze II juz dzis :-D pa pa

Dziewczynki ja zmykam bo jutro znow o 6tej musze wstac i dlugi dzien sie zapowiada :sorry:
DOBRANOC

bobo po owu nie powinno się brać bo wiesiołek powoduje mikroskurcze macicy i to może zaszkodzić jak się dzidzia bedzie chciała zadomowić. Ale na oko mniej więcej chyba wiesz kiedy masz?? Zawsze możesz wcześniej przestać brać na wszelki wypadek. A potrzebujesz wogóle?? Ja biorę bo ostatnio jakaś sahara u mnie. Kiedyś nie miałam problemu z białkiem jajka a teraz kiepskawo dlatego biorę tego wiesiołka.

dobranoc katy
ja idę pod przysznic i chyba też zmykam spać,
do jutra
papa

jane ja nie wiem bo po tym poronieniu too roznie ale ostatnio myslalam ze @ idzie i mialam tyle sluzu ze poznan bym obdarowala hihi no ale wspomagacze zawsze wskazane
dobranoc katy i czekamy na wiadomosc :-)

reklama
bobo to jak uważasz, ty już lepiej swój organizm znasz.

katy no właśnie czekamy na wiadomość i trzymam kciuki!!!!!

dobranoc

Do góry