reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
specjalnie dla Ciebie Kochana bedzie takie krzeselko co by kolec sie znudzil to masz wybor hihi :-)

krzesło-z-kolcami.jpg

zagubiona przy przymierzaniu mialabym zlamana noge :-) obcasy owszem ale te sa wielkie. buciki sliczne

Ostatnia edycja:
Marysia tylko ide spac jak wieloryb:szok: bo tak mnie wciaga ten sok ze maskara...nie odejde jak kartonik nie bedzie pusty:-D

Jane napewno :tak:...jeszcze z takim nastawieniem:-).......zadna @ nie bedzie ryzykowac :no:

Zzagubiona ale piekne :szok::tak::-) jedne i drugie bym chciala ...ale niestety ja buty musze mierzyc ;-)

Dzieki,.....bede czekac....dobranoc

dobranoc zagubiona, super buty ale chyba nie wytrzymałabym w takich wysokich cały dzień:(

bobo super fotelik:)))

no katy o dziwo jakoś nastawienie mamy dobre mimo że dopiero 2 dzień @

aha myślicie, że mogę zacząć już brać wiesiołka czy poczekać do końca @??

reklama
He he KATY samo zdrowie :-D i czekam z niecierpliwoscia na Twoj jutrzejszy pozytywny - rzecz jasna - test, wiesz ze mocno Ci kibicuje i skocze pod sufit jak beda II. Szkoda tytlko ze zobacze to dopiero ok 10-11,b o ze mnie straszny spioch :-) no chyba ze synus przytupta do nas pod kolderke wczesniej :-D i mamusia bedzie zmuszona wstac. A tak wogole to pyta mnie dzis czy moze pogadac z dzidzia, ja na to ze oczywiscie synku, wiec ten zaczyna : czesc dzidzia jak tam, wiesz zaraz pokaze ci szkabat - czyt, szpagat - no udalo sie ..widzialas dzidzia.
Myslalamze padne ze smiechu.

Ostatnia edycja:
Do góry