Z
reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
Marysia77
Fanka BB :)
Katy -ja tez ostatnio na pomaranczowy sie przerzucilam a wczesniej jalkowy pochlanialam
Z
zZagubiona
Gość
uciekam lulki dobranoc
Katy jutro wrzuce specjalnie dla ciebie
Katy jutro wrzuce specjalnie dla ciebie
KatyB
Marysia tylko ide spac jak wieloryb bo tak mnie wciaga ten sok ze maskara...nie odejde jak kartonik nie bedzie pusty
Jane napewno ...jeszcze z takim nastawieniem:-).......zadna @ nie bedzie ryzykowac
Zzagubiona ale piekne :-) jedne i drugie bym chciala ...ale niestety ja buty musze mierzyc ;-)
Dzieki,.....bede czekac....dobranoc
Jane napewno ...jeszcze z takim nastawieniem:-).......zadna @ nie bedzie ryzykowac
Zzagubiona ale piekne :-) jedne i drugie bym chciala ...ale niestety ja buty musze mierzyc ;-)
Dzieki,.....bede czekac....dobranoc
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
dobranoc zagubiiona
dobranoc zagubiona, super buty ale chyba nie wytrzymałabym w takich wysokich cały dzień
bobo super fotelik))
no katy o dziwo jakoś nastawienie mamy dobre mimo że dopiero 2 dzień @
aha myślicie, że mogę zacząć już brać wiesiołka czy poczekać do końca @??
bobo super fotelik))
no katy o dziwo jakoś nastawienie mamy dobre mimo że dopiero 2 dzień @
aha myślicie, że mogę zacząć już brać wiesiołka czy poczekać do końca @??
reklama
Marysia77
He he KATY samo zdrowie i czekam z niecierpliwoscia na Twoj jutrzejszy pozytywny - rzecz jasna - test, wiesz ze mocno Ci kibicuje i skocze pod sufit jak beda II. Szkoda tytlko ze zobacze to dopiero ok 10-11,b o ze mnie straszny spioch :-) no chyba ze synus przytupta do nas pod kolderke wczesniej i mamusia bedzie zmuszona wstac. A tak wogole to pyta mnie dzis czy moze pogadac z dzidzia, ja na to ze oczywiscie synku, wiec ten zaczyna : czesc dzidzia jak tam, wiesz zaraz pokaze ci szkabat - czyt, szpagat - no udalo sie ..widzialas dzidzia.
Myslalamze padne ze smiechu.
Myslalamze padne ze smiechu.
Ostatnia edycja:
Podziel się: