reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zaczynamy staranka :)

roza-nom nie zczalam hehe 2 alta to dlugo :)

ja ogolnie kiedys palilam jak mieszaklam w polsce potem juz dwa lata nie palilam i potem in vitro i tak zaczelam podpalac i kurcze nie moge przestac :( caly czas sobie mowie ze musze przestac bo teraz koeljne in vitro moze sie przez to nie udac :( w sumie jak tak w pracy podpalam to paczka teraz na tydzien bo sie ograniczam ale tak calkowicie przestac to jakos nie moge:(

ania buchowicz- u ,nie to samo siedze w domu i nic jak mam wolne to tez nie pale, tylko w pracy pale :/ boje sieze przesto ze zaczelma palic to ze nieuda nam sie to in vitro teraz ale nie moge przestac :(

Ostatnia edycja:
reklama
my nie palimy w domu wychodzimy do ogrodu ale sam fakt że fajki u mnie poniewierają się wszędzie poza mną palą jeszcze 3 osoby :( myślicie że te plastry są lepsze od papierosów?? bo mi naprawdę pomogły kiedyś
tylko czy są bezpieczniejsze od fajek mnie się wydaje że tak

aniabuchowicz- ja tam zadnych plastrow nie bede kupowac ani nic :) poprstu nie pale juz i tyle !!!!! robie to dla siebie i dla moich dzidziusiow :) i ty tez tak rob pomysl sobie ze nie uda Ci sie zajsc w ciaze poki nie oczyscisz organizmu z toksyn ja tak se wmawiam a teram mam niecale 5 miesiecy do tranaferu zeby oczyscic sie wiec pije ziola i nie pale!!!!!!! bo to bardzo wazne :) ile fajek palisz dziennie ?

ania buchowicz to w sumie jedna paczke dziennie prawie , ja mam jedna paczke na caly tydzien :( staraj sie redukowac na poczatku bo tak odrazu nie rzucisz nie ma bata , ja tak robilam jak rzucalam az w kocu zeszlam do jedneog papierosa dziennie i powiedzialma nie koniec !!!!! i przestalam , zajmij sie np robieniem na drutach,szydelku, wyszywaniem ja tak robie :) i powiem ci ze wtedy nie musze palic ,a fjkie tez drogi tak sie mowi ale 5 euro tygodniowo to mam juz 20 euro na miesiac a moza na to cos innego kupic :D

Wiecie co dziwnie mnie boli brzuch :/ jakby skurcze takie, jest mi duszno i strasznie mi się pocą ręce masakra, jutro się okaże co i jak ...

ania jesli kiedys Ci jakies srodki np plastry pomogly to moze warto do nich wrocic bo i tym razem moga okazac sie skuteczne.
joweg pytalas dlaczego dopiero w kwitniu bede testowac. ja mam cykle 31 dniowe i teraz jak dostane @ to kolejna bedzie w marcu ale teraz nie bedzie staranek bo wyjezdzam wiec w marcu nie ma co testowac wiec nastepne staranka dopiero po nastepnej @ a testowanko w kwietniu :-(
moj maz jest strasznym wrogiem palenia nawet nie chce slyszec ze zaczne kiedy palic. tesc moj pali ale wychodzi na dwor nie pali w domu ale powiem wam ze ledwo ziepie. ja np jak palilam to nie chorowalam, rzucialm palenie i przyplatalao mi sie wstretne chorobsko z ktorym sie mecze do dzis i przez ta choroba moja wydolnosc pluc nie jest taka jak byc powinna, ale winna jest choroba bo ona takie spustoszenie spowodowala :-( smieje sie czasem ze moze jakbym dalej palila to moze bym nie zachorowala. co prawda choroba byla po jakims czasie ale juz po rzuceniu palenia hehe :-)

aniabuchowicz-wydajecie na fajki majatek!!!!! mie szkoda nawet tych 20euro miesiecznie :) hehe koncz z tym kochana koncz a my bedziemy cie wspierac !!!!!!

boobfrutek-a moze akurat sie uda w marcu :p wiesz jak sie nie planuje to zawsze wychodzi :)

reklama
ania :szok: ile kasy idzie na te faje :-( Kochana staraj sie rzucic najlepieej jakbys sobie jakies zajecie znalazla zeby nie myslec za wiele o fajkach
joweg no zobaczymy jak beda efekty staranek :-) mam nadzieje ze test kwietniowy pokaze dwie krechy
niech juz wredna @ przylezie dostalam rozwolnienia na dodatek, i ten lewy jajnik nadal boli jestem taka bleeee dzis :-(

Ostatnia edycja:
Do góry