reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

roza-nom nie zczalam hehe 2 alta to dlugo :)

ja ogolnie kiedys palilam jak mieszaklam w polsce potem juz dwa lata nie palilam i potem in vitro i tak zaczelam podpalac i kurcze nie moge przestac :( caly czas sobie mowie ze musze przestac bo teraz koeljne in vitro moze sie przez to nie udac :( w sumie jak tak w pracy podpalam to paczka teraz na tydzien bo sie ograniczam ale tak calkowicie przestac to jakos nie moge:(

ania buchowicz- u ,nie to samo siedze w domu i nic jak mam wolne to tez nie pale, tylko w pracy pale :/ boje sieze przesto ze zaczelma palic to ze nieuda nam sie to in vitro teraz ale nie moge przestac :(

Ostatnia edycja:
reklama
my nie palimy w domu wychodzimy do ogrodu ale sam fakt że fajki u mnie poniewierają się wszędzie poza mną palą jeszcze 3 osoby :( myślicie że te plastry są lepsze od papierosów?? bo mi naprawdę pomogły kiedyś
tylko czy są bezpieczniejsze od fajek mnie się wydaje że tak

aniabuchowicz- ja tam zadnych plastrow nie bede kupowac ani nic :) poprstu nie pale juz i tyle !!!!! robie to dla siebie i dla moich dzidziusiow :) i ty tez tak rob pomysl sobie ze nie uda Ci sie zajsc w ciaze poki nie oczyscisz organizmu z toksyn ja tak se wmawiam a teram mam niecale 5 miesiecy do tranaferu zeby oczyscic sie wiec pije ziola i nie pale!!!!!!! bo to bardzo wazne :) ile fajek palisz dziennie ?

ania buchowicz to w sumie jedna paczke dziennie prawie , ja mam jedna paczke na caly tydzien :( staraj sie redukowac na poczatku bo tak odrazu nie rzucisz nie ma bata , ja tak robilam jak rzucalam az w kocu zeszlam do jedneog papierosa dziennie i powiedzialma nie koniec !!!!! i przestalam , zajmij sie np robieniem na drutach,szydelku, wyszywaniem ja tak robie :) i powiem ci ze wtedy nie musze palic ,a fjkie tez drogi tak sie mowi ale 5 euro tygodniowo to mam juz 20 euro na miesiac a moza na to cos innego kupic :D

Wiecie co dziwnie mnie boli brzuch :/ jakby skurcze takie, jest mi duszno i strasznie mi się pocą ręce masakra, jutro się okaże co i jak ...

ania jesli kiedys Ci jakies srodki np plastry pomogly to moze warto do nich wrocic bo i tym razem moga okazac sie skuteczne.
joweg pytalas dlaczego dopiero w kwitniu bede testowac. ja mam cykle 31 dniowe i teraz jak dostane @ to kolejna bedzie w marcu ale teraz nie bedzie staranek bo wyjezdzam wiec w marcu nie ma co testowac wiec nastepne staranka dopiero po nastepnej @ a testowanko w kwietniu :-(
moj maz jest strasznym wrogiem palenia nawet nie chce slyszec ze zaczne kiedy palic. tesc moj pali ale wychodzi na dwor nie pali w domu ale powiem wam ze ledwo ziepie. ja np jak palilam to nie chorowalam, rzucialm palenie i przyplatalao mi sie wstretne chorobsko z ktorym sie mecze do dzis i przez ta choroba moja wydolnosc pluc nie jest taka jak byc powinna, ale winna jest choroba bo ona takie spustoszenie spowodowala :-( smieje sie czasem ze moze jakbym dalej palila to moze bym nie zachorowala. co prawda choroba byla po jakims czasie ale juz po rzuceniu palenia hehe :-)

aniabuchowicz-wydajecie na fajki majatek!!!!! mie szkoda nawet tych 20euro miesiecznie :) hehe koncz z tym kochana koncz a my bedziemy cie wspierac !!!!!!

boobfrutek-a moze akurat sie uda w marcu :p wiesz jak sie nie planuje to zawsze wychodzi :)

reklama
ania :szok: ile kasy idzie na te faje :-( Kochana staraj sie rzucic najlepieej jakbys sobie jakies zajecie znalazla zeby nie myslec za wiele o fajkach
joweg no zobaczymy jak beda efekty staranek :-) mam nadzieje ze test kwietniowy pokaze dwie krechy
niech juz wredna @ przylezie dostalam rozwolnienia na dodatek, i ten lewy jajnik nadal boli jestem taka bleeee dzis :-(

Ostatnia edycja:
Do góry