reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

kochana ja jak poronilam to nic nie czulam dlatego tez z martwa ciaza tyle lazilam pozniej lekki sluz rozowy sie pojawil i wlasnie w taki sposob sie dowiedzialam. poronienie to krwawienie tak mi sie kojarzy a jak widac nie zawsze tak jest
musimy byc dobrej mysli ze bedzie dzidzia piekna i zdrowa, zamartwianie sie Kochana nic nam nie da moze tylko pogorszyc a nam to nie wskazane :-)

reklama
bobofrutek-a mialas skrzepy ? bo ja nigdy nie mialam tylko ten jeden raz jak sie nie udalo :( pewnie trza myslec pozytywnie mam jeszcze 3 morozaki a moze akurat nastepnym razem wyjda nam trojaczki hehe ?:) kto wie :)

jesli chodzi o poronienie to lecial mi rozowy sluz pozniej jak juz w dzien zabiegu dali mie tabletki dowcipne na wywolanie poronienie i roztwarcie szyjki macicy to plamienie ustalo pozniej znow lekkie brazowe bylo ale naprawde lekkie inne laski krwawily jak glupie a ja nic pozniej byl zabieg po zabiegu mialam skrzepy ale to normalne bo macica byla ruszana i sie oczyszczala. skrzepy nie sa u mnie nowoscia podczas @ zawsze je mam.

bobofrutek - od czego to zalezy? ja nigdy tak nie mialam :( wogole skape okresy mam po 2-3 dni a wtedy 9 dni sie ze mnie lalo normalnie :( ahhhh ja juz zasypiam :) dobranoc mykam spac powoli dobranoc bobofrutku :* i do jutra :)

smieszne zdjecie zabawne dowcip kawal.jpg :-)

ale naprodukowałyście dziś

Silene - witaj z powrotem córko marnotrawna!

joweg - Ty młoda dziołcha jesteś (młodsza od mojej córki)!!!! przestań sobie wkręcać, że już tak staro się czujesz

Katy - wszystkiego najlepszego!!!! efektywnego sikania!!!!

Witam mroznie brrrrr..... znowu mrozy :-(

Ale mam ochote na buleczke z dzemem truskawkowym :-p:-p:-p sklep otwieraja za godz ale poczekam cierpliwie :-p:-p:-p

Milego dnia dziewczynki . Jeszcze 2 torebki mi zostaly do uszycia :-( musze ale mi sie nie chce :-(

A to dla testujacych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Do góry