reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

joweg ciezka sprawa z tym. ja kompletnie sie nie znam wiem ze myslslam ze bede miala problemy z zajsciem bo mialam torbiele jajnika kilka operacji no ale ja widac zaszlam bez problemu, ale niestety nie utrzymalam dzidzi.
kochana ja wiem ze nam wszystkim sie tu uda i jeszcze bedziemy wspominac jak bylo podcas staranek hihi :-)

reklama
aga1402-wiec trzymam kciuki za Ciebie :) fajnie tak w walnetynki ja mam dzien po imieninki hehhe musze cos kupic dla mojeog mezulka ale niemam kompeltnie pomyslu co:) widze ze starasz sie o 3 dziecko tak ?:) my tez chcemy miec 3 ale zobaczymy jak to bedzie , obysmy wogole jedno mieli to juz sukces w naszym przypadu :)

bobofrutek ja tutaj an forum na dobre zostaje bo chcemy miec 3 dzieci :) po tym in vitro jak sie nie udalo to tez mialam wlasnie torbiele ale to niby normalne i sie same maja wchlonac :) u meza sperma superr ale zamrozona a ja niby mloda i zdorwa , ale wydaje mi sie ze tak musialo byc i tyle :) przyjdzie i na mnie kiedys kolej :)

scoti widziałam w tabelce że mam na dziś termin @ ale to była zanim zaczęłam brać lutkę. Bo gdyby nie ona to pewnie bym dziś lub jutro dostała @. Ale nie ma jej i nie czuję na razie żeby miała przyjść:))) temp. też wysoka więc jestem dobrej myśli. Gin. kazał mi testować w poniedziałek ale ja nie mogłam się powstrzymać:-p

joweg trzymam kciuki jak wszystkie tutaj za Was, jesteś taka młoda a już tyle przeszłaś w życiu, że na prawdę Ci się fasolka należy!!!

aga mi dzisiaj lorelain pisała, że od zagnieżdżenia trzeba 48 h żeby była wytwarzana beta i co najmniej 24 h żeby była w moczu.

aga to jak jutro siknies daj nam od razu znac Kochana bo bedziemy ciekawe wyniku :-)
joweg ja wierze ze beda dzieciatka sliczne i zdrowe i kazda z nas doswiadczy cudu maciezynstwa :-)

Joweg tak o trzecie, mam już parkę w domu. Na pewno się doczekacie maluszka. Trzymam za ciebie kciuki i tak jak napisała ci Bobo masz w nas wsparcie i przyjaciółki do których zawsze możesz napisać:-D
Bobo na pewno wam napisze jaki wynik.

Ostatnia edycja:
bobofrutek niema innej opcji :) a ty kochana iel masz lat jesli mozna wiedziec ?
aga1402- dziekuje !!!!! dobrze ze was mam :) pomagacie mi w moim dlugim oczekiwaniu :) nom i ciesze sie razem z tymi ktorym sie udaje i z tymi ktorym sie nieldugo uda :) a w lipcu i mi sie uda , wierze w to :)

bobofrutek-ja mam w kwietniu 21 a maz pod koniec lutego 24 a czuej sie juz tak staro ja nie wiem co w nocy sie budze i slysze jak moj zegar biologiczny tyka to juz naprawde jakas opsesja heheh

reklama
Do góry