reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzoana powiem CI ze ja np patrzę w sumie tylko spodnie na tych ciążowych a bluzki tuniczki to na zwykłych bo są o wiele fajniejsze i modne a tam na ciążowych aukcjach to wszystko na jedno kopyto bleeeee !!!!!!!!!!!!!
Ja tak naprawde to wszystko dla maluszka kupie na necie, tzn posciel łozeczko , butelki, laktator, bujaczek bo wózek odkupię od znajomej a jak nie to tez na all :):-D

reklama
MartaSx-spokojnie uda się zobaczysz tylko nie zadręczaj się cały czas myśleniem czy jesteś czy nie jesteś. Podobno im bardziej człowiek o tym myśli im bardziej chce tym bardziej się wszystko oddala. Uda się będziemy czekać na jakieś info od ciebie jak wyszedł test:-)

Ilona, z bluzkami to raczej nie problem, bo wszystkie tuniki i lekko elastyczne bluzki będą ok, ja mam pół szafy bluzek, które teraz sa na mnie za duże a na okres ciąży będą w sam raz. Pozostały mi z czasów sprzed odchudzania.
Marta, ja ostatnio to nawet nie mam okazji zrobić testów, bo @ przychodzi w terminie albo nawet i przed:-( tak sobie myślę, że jak w końcu zobaczę II to nie uwierze, jest to dla mnie jakaś nierealna abstrakcja. A ten cykl to w ogóle mnie nie nastraja ciążowo, więc nawet nie myślę, że bedę robić testy. Czekam na @ i kolejne staranka:-)

Dzona ja mam cykle jak w zegarku zawsze w ten dzień co wyliczę to jest. Mam nadzieję, że wkrótce będziemy się cieszyć z naszych maleństw :tak:

Wiolka wiem że tak jest, ale niestety nie da się jak się czegoś bardzo pragnie, tym bardziej, że rok błagałam męża żebyśmy w końcu zaczęli się starać ...

Dzoana ale masz fajny wykresik- naprawde, wiec kto wie moze teraz sie własnie udało :) dziś taki fajny spadek .....:) trzymam kciuki :)
Marta jak masz ten test to chyba lepiej poczekać do termiu, bo to zwykły test nie czuły i moze nie wyjśc wcześniej !!!!!! dziewczyny i ja zaopatrzyłyśmy sie w test z allegro za 1zł i sie sprawdziły :) :)
wiola jaka słodka ta Twoja córa na avatarku :)

Czytałam opinie o tym teście że ponoć jest czuły i miał dużo pozytywów, ale macie rację poczekam bo tak to jest jeszcze nadzieja a jak wyjdzie negatyw to już dupa :/

Dzoana ale masz fajny wykresik- naprawde, wiec kto wie moze teraz sie własnie udało :) dziś taki fajny spadek .....:) trzymam kciuki :)
Marta jak masz ten test to chyba lepiej poczekać do termiu, bo to zwykły test nie czuły i moze nie wyjśc wcześniej !!!!!! dziewczyny i ja zaopatrzyłyśmy sie w test z allegro za 1zł i sie sprawdziły :) :)
wiola jaka słodka ta Twoja córa na avatarku :)

Dzięki za dobre słowo, ale ta tempka taka niska:-( prawie wzrostu nie ma, a spadek to za wcześnie na zagnieżdżenie
:-(
Marta, to kiedy najmocniej kciuki ściskać?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się i ja :) no to żeście naskrobały dziewczynki masakra to nadrobić ;-)

Krak filmik doprowadził mnie do łez po prostu ślicznie wyglądałaś :tak:

fajny temat miałyście ja już nic nie pamiętam :-p
a co do mojej tempki to za niska :( gdyby coś miało być była by wyżej tak że kolejny cykl stracony :sad:

no i bym zapomniała Lori ( o ile dobrze pamiętam:baffled:) super poranek :)

reklama
no dziewczyny przestańcie z tymi niskimi temp, własnie te niskie temp mogą dać fasolkę !!!!!!!!!!! dopiero co agnes marudziła ze niska ze nijaka itd a tu proszę ciąża:) to ze nie jest wysoko nie znaczy od razu ze nie ma szans bo to włąsnie wręcz odwrotnie kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Do góry