reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

agnes a nie mówiłam ze losiczka narzekała ze bedzie tu ostatnia i zaszła potem TY narzekałaś ze sie nie udaje no i proszę chyba Ci wywróżyłam te II krechy :-D no i mówiłam ze ja tez miałam takie niskie temperaturki po owu wiec coś czułam ze bedzie u Ciebie dzidzia :)
GRATULUJĘ SŁONECZKO !!!!!!!!!!!!!!!! ślij dziewczyną najświeższe fluidki :)

Małami
u Ciebie tez coś czuję ze bedzie dobrze, w koncu jak sie sypią te fasolki to juz porządnie !!!!!!!!!!!

Aaaaa, Ja rozstępy mam po Jasiu na cycach ale mało, na brzuszku ani jednego i mam nadzieje ze tak bedzie :) smaruje sie zwykłą oliwką i tyle :)

reklama
Domiśka a żebyś wiedziała hehehe

a ja własnie sobie uuuuu zwymiotowałam tak mi sie niedobrze zrobiło :-(

scoti , ilonka -wariatki kochane hehehehe

Małami Ja Ci mówię z daleka czuć od Ciebie dzidzie :) tak jak mówiłam po poronieniu nawet jak bardzo chcesz albo i nie to i tak zajdziesz hihihi !!!!!!!

malami coś mi tu pachnie.... ale ciii.gif nic nie mówię :-)

agnes miałaś 2 fajne małe spadki w 6 i 8 dniu po owu moze bedą BLIŹNIAKI :-D hehe jak wróżyć to juz wróżyć :-D

suonko no wlasnie te ciuchy tyle fajnych jest a ja nic nie moge znalezc dopasowanego bo jak w cycach dobre to w tali za luzne i dupa to samo stroje kompielowe w tylku dobre to w biuscie za male a takiego sportowego nie ubiore bo sa bleeee kiedys kupilam sobie z neta kilka ladnych koszulek nocnych no i leza w szuladzie bo w cycach za male i tak ze wszystkim a ja chce wreszcie nosic to co mi sie podoba a nie to co pasuje na cyce :-D:-D co do blizn to wole miec blizne i ladne cycuszki niz flaki ktore po karmieniu beda do kolan

malami &&&&&&&&&&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AGNES GRATULACJE KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlugo nie musialam biegac he he !!!!!!!!

Teraz kolej na Malami :-)

A ja sie wlasnie umowilam na 16 lutego do lekarza to bedzie 7 tydz wiec serduszko powinno bic jak dzwon :-):-):-)

zZagubiona doskonale Cię rozumiem! Też chciałam swojego jakąś seksowną koszulką czy bielizną zaskoczyć w sypialni... A tu dooopa bo wszystkie koszulko mają na piersi trójkąciki, które mi tylko sutki zasłonią :szok::-D:-D:-D Ze strojami też był problem dopóki nie znalazłam w necie strojów Feba gdzie górę kupuje 75E a dół 38.

reklama
no i dostaniesz juz dlugo wyszukiwany stroj idziesz na plaze i nie mozesz spokojnie lezec po kazdy facet przechodzacy obok slina kapie hehe, a ile mialam razy w gosciach albo w pracy ze rozmawiam z kims (minidekold mam) i pochwili ta osoba gubi sie w rozmowie bo zamiast na niej sie skupic skupia sie ponizej mojej glowy nienawidze tego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry