reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

madlen myslę ze to moze być na owu spadek ale chyba trzeba czekać no i nie próżnować teraz :-p

a ja oznajmiam ze zaliczyłam PIERWSZEGO PAWIKA :-D no ale nie liczy sie bo to było przy przebieraniu Jaśka :-D hehe !!!!!!!!

zagubiona łoooooo matko kochana !!!!!!!!!!!!!! no to sporo, ja to bym zbierała do starości chyba takie pieniążki , no ale mąż otwiera własną firmę wiec może mi kiedyś zafunduje hehe !!!!!!!

reklama
hehe ilona ja dlatego dla dzidzi kupuje juz teraz bo pozniej troche z becikowego odloze ja i misiek mam dodatkowe ubezpieczenia z ktorych dostaniemy ja 2 tys on 1500 do tego on jako elektryk fuszki robi wiec jakos sie da a jak nie to kredyt wezme i tyle hehe

zagubiona no to widzę ze juz wszystko masz obmyślone :-D w takim bąrdź razie szybko uzbierasz :)
Ja to mam tyle rzeczy do kupienia dla dziecka wiec becikowe z podatku i z ubezpieczenia męża trzeba bedzie pokupwac wózek łózeczko posciel butelki jakiś leżaczek itd itd itd itd :baffled: z podatku bedzie akurat na wózek (używany bo prawdopodobnie znajoma bedzie sprzedawać espiro wiec chyba odkupię) i moze na łózeczko z szufladą wiec nie tak żle :) no ale na cycki juz nic nie zostanie hehe , bedą musiały poczekać sobie :p

aha a jak Ja np bym poszła do pracy teraz to należało by mi sie jakaś kasa z ubezpieczenia czy nie ????? czy to musi być chyba jakiś okres karnencji czy jak??????? nie znam sie na tym nic a nic !!!!!!

chyba jedna skladka do zusu jest potrzebna albo 3

u mnie jest to ze ja duzo juz mam wszystko kupuje za l4 dla dziecka wozek mi odpada bo rodzice kupili dla Alanka teraz rozgladam sie za mebelkami a dokladniej ich cenami by wiedziec ile odlozyc i gdzies marzec kwiecien bierzemy sie za pokoik no i jedyne co nam zostanie do kupienia to wanienka i kosmetyki dla dzidzi i mamy wszystko ale jak znam zycie to i moja mama i babcia beda chcialy sie dolozyc bo one juz swiruja a i duzo pewnie dostane od ciotek i kuzynek hehe bp juz dzisiaj z trugem przychidzi im przechodzenie obok sklepow dla dzieci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no ja własnie myslę i to musze raczej szybko sie zastanawiać czy by nie isc gdzies do pracy teraz i pracować ile bym mogła wtedy i macierzynski by mi sie należał wiec było by łatwiej nam bo tyle kasy potrzebne do kupna tego wszystkiego, po Jaśku mam kojec ale chce łozeczko a wózek sprzedałam , no ale kto zatrudni cięzarną teraz ehh wiec raczej odpada ten pomysł :(

no ciezarnej zabardzo nie zatrudnia

slyszalyscie ze w lutym ma byc nawet po -20 w dzien a w nocy -30:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziendobry odespalam troche weekend, teraz herbatka i bb:-)

Agnes myslalam ze juz bede ci gratulowac rano, a tu nie ma zadnych wiesci.... czekamy kochana nawet nie wiesz jak ciezko sie pisze z zacisnietymi kciukami hehe;-)

Ciezaroweczki ale macie super brzucholki i nawet Lori juz sie pojawil super, a nie nekaja was rozstepy, ja przez 7 miesiecy mialam tylko na piersiach a potem polecialo tez na brzuchu, boczkach i udach :-( teraz boje sie ze jak sie uda, to bede wygladala jak zebra....

Malami, rozia a ja teraz bede dmuchac przez najblizsze dni zeby wasze tempki coraz wyzsze byly i nie wazyly sie spasc:-D

tylko na chwile bo mam dużo pracy. nie nadrabiam teraz bo nie bardzo mogę. będę na dłużej po 15

same oceńcie. DSC_0002.jpg

reklama
Do góry