reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
No jestem ale i tak zaraz musze zmykac:-(....
Losiczko
ale super wiesci:-)...dobrze ze tylko lagodna, no to teraz mozesz tylko cieszyc sie ciaza i zarzywac luksusow zycia :-D
A maz przeciez juz 5 zrobil:cool2:....zapomnialas okruszka doliczyc;-)

Hej Mala......wspolczuje ci tych mrozow ja tutaj jak mam -2 to strzelam zebami :baffled::-)
Agnes chyba ma duzo pracy ze od razu sie nie melduje :sorry2:

A moja tempka jednak chyba byla zaburzona dzisiaj poleciala w dol.....................:tak:

Niestety juz musze zmykac wpadne pozniej i trzymam kcikasy za AGNES!!!!!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
Katy no kurcze masz racje :-):-):-) zakrecona jestem :rofl2::rofl2::rofl2:

A u mnie -10 :-)

Malami poczekaj z testem mi nawet w 13 d fl nie wyszedl a potem to :-) ale wiem jak ciezko jest nie zrobic testu :sorry2:

witam :)
zagubiona sama bym chętnie sobie kiedyś zmniejszyła, bo miałam fajne a po Jasku juz mi zostały balony, mąz zadowolony ja nie zawsze tak naprawde, a ile cię taka przyjemność szarpnię ???????????????? chętnie bym sie dowiedziała hihi :)
losiczka czyli mąż zadowolony, ciąża jest, badania OK , a nie mówiłam ???????????????????????:-D
Małami no ja wiem jak korci ten test :p ale poczekać moze do jutra choć jak masz te czułu oczywiscie, bo widzisz losiczce te czułe nie wyszły tak szybko, wiec po co sie może dołować niepotrzebnie :p ale ja zrobiłam w 11 dniu po owu i był CIEŃ jakbym zrobiłam np w 13 to bym miałam juz łądną krechę ale ze ja niecierpiliwa to robiłam :)

agnes szybko mi tu pisać jak test :) ale jestem pewna ze bedą II krechy dziś śliczne :)

Mój Jaś jeszcze śpi !!!!!!!!! :szok: no ale niech śpi :) Mąż pojechał :( ehhhhh

Hej Staraczki kochane :)

Co do testow to ja mialam te superczule 10mlu i w 12 dpo wyszedl mi cien krechy :) ale np jak powtorzylam test dzisiaj to juz piekne dwie grube krechy, ja powiem tak: najlatwiej doradzic, zeby poczejac z testem, ale z wlasnego doswiadczenia wiem, ze jest bardzo ciezko. Moja rada: jak juz sie nie mozna doczekac, to owszem, zrobic test, ale jesli wyjdzie tylko jedna krecha to i tak glowka do gory i poczekac dwa dni, zrobic nastepny. Czadami dziewczynom "sikane" testy wychodza dopiero 2 tyg po spodziewanej @.

Zycze wszystkim spokoju i mocno trzymam kciuki za Was wszystkie :)

Cześć:-)

Agnes daj znać co i jak, chociaż wiem że będzie pozytywnie!

Losiczka no super wiadomości, teraz tylko spokoju tobie życzę:-D

MałaMi wykresik masz ładny:happy::laugh2:

A ja bym chciała mieć duży biust:sorry2: a po ciąży to jest jeszcze gorzej, nie dość za mały to już nie taki jędrny:zawstydzona/y:ehh karmienie robi swoje

dziewczynki kochane powiedzcie mi..pzrez ostatnie 4dni mialam temp.36.4 dzisiaj spadla do 36.2 i boli mnie strasznie podbrzusze..czy to moze byc owu ?? czy nie nakrecac sie i poczekac jaka bedzie tempka przez najblizsze dni ...wiem wariuje,ale jak tu byc spokojnym :zawstydzona/y:
widzialam wasze ciazowe brzuszki..sliczne !!!:happy:
zagubiona plan masz niezly,wiele kobiet sobie powieksza ,a ty chcesz zminiejszac :-D
malami &&&&&&&&&& za 2kreseczki !!! ;-)
agnes jak testowanie ?? &&&&&&

reklama
czesc dziewczyny

dzoana mi stanik nie pomoze bo ja na siebie patrzec nie moge mam ich dosyc to ze stanik znajde dobry nie zmieni tego ze sa duze i bez niego wygladaja jak wymiona krowy a nie piersi :-) ceny tych stanikow tez nie male hehe

ilonka
to zalezy od kliniki w szczecinie jest od 7 do 13 tysiecy taka operacja nie wiem jak
w innych miastach ta klinike ktora znalazlam biora za to miedzy 9a 13 tysiacami wiec troche zbierac bede ;p

madlen i coraz wiecej zniejsza tylko ze w naszym kraju eszcze glosno sie o tym nie mowi ;p

losiczko dobrze ze ta zmiana nie jest powazna :* a nie mowilam ze nie wytrzymasz do walentynek hihi:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry