reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
agnes owu na pewno była , spokojnie, !!!!!!!!!!!! nie martw sie kotuś
ajjjjjjj co za kłapouszek no !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic nie piszę a pisała ze wizyta niby na 15;30 ale moze być poślizg no ale chyba nie taki ajć ((((((((((((((((( bedzie chyba lanie na goły tyłek !!!!!!!!!!!!!!!!! ale mam nadzieje ze bedzie miec same dobre wiesci
ajjjjjjj co za kłapouszek no !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic nie piszę a pisała ze wizyta niby na 15;30 ale moze być poślizg no ale chyba nie taki ajć ((((((((((((((((( bedzie chyba lanie na goły tyłek !!!!!!!!!!!!!!!!! ale mam nadzieje ze bedzie miec same dobre wiesci
Ilonka, zależy jak zdyscyplinowany jest lekarz :-), moja pani gin jak przyjmuje od 8, to potrafi przyjść o 9, a jak ostatnio byłam zapisana na 13.30 to weszłam 14.15, sama też się leczy, więc (podobno, bo nigdy jej się przy mnie nie zdarzyło) potrafi wyjść na jakieś pół godzinki z gabinetu jak są pacjentki w poczekalmni.... więc wszystko jest zależne
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Katy oj to moj ukochany kolor:-) mialam taki rok temu poniewaz moje ciemne wlosy ciezko sie farbuja fryzjerka zdjela mi kolor i dopiero nalozyla ten kolor .Cudownie sie czulam w tym kolorze mam ciemna karnacje wiec pasowala. Potem jak robilam odrosty to juz pokrywala mi ciemniejszym kolorem a teraz to mam tylko kite taka ruda he he. Caly czas sie zastanawiam nad nowym kolorem
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Katy no i własnie Ja coś takiego chce mam nadzieje ze w natestępnym tygodniu juz sobie takie włoski zrobię ale nie powiem Ci jakiej farby użyć bo ja bede szła do fryzjera, sama wole nie kombinować bo wiadomo ja musze zdjąć czarny najpierw a dopiero potem taki ,także zostawiam to juz specjalistce ale powiem Ci ze było by Ci bardzo fajnie w tym kolorku
reklama
katy ty chyba blondi teraz jesteś. więc kolor może ci wyjść bardziej intensywny za pierwszym razem. ja tam nie wiem jaki to może być. tycjan, czerwona miedź?
moja mamusia używa takiej
http://www.dpj.pl/strona.php?grupa=1714
ale ona od lat już taki kolor ma więc jej wychodzą coś takiego jak byś chciała. a na jasnych to może wyjść bardziej intensywny
moja mamusia używa takiej
http://www.dpj.pl/strona.php?grupa=1714
ale ona od lat już taki kolor ma więc jej wychodzą coś takiego jak byś chciała. a na jasnych to może wyjść bardziej intensywny
Podziel się: