reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Malami no wlasnie ciekawe czy wszystko ok???? Moglaby chociaz skrobnac na enpr co i jak.....przynajmniej jedna dobra wiadomosc by sie przydala :tak:

reklama
agnes owu na pewno była , spokojnie, !!!!!!!!!!!! nie martw sie kotuś

ajjjjjjj co za kłapouszek no !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic nie piszę :( a pisała ze wizyta niby na 15;30 ale moze być poślizg no ale chyba nie taki:szok: ajć :(((((((((((((((((( bedzie chyba lanie na goły tyłek !!!!!!!!!!!!!!!!! ale mam nadzieje ze bedzie miec same dobre wiesci :)

Ilonka, zależy jak zdyscyplinowany jest lekarz :-), moja pani gin jak przyjmuje od 8, to potrafi przyjść o 9, a jak ostatnio byłam zapisana na 13.30 to weszłam 14.15, sama też się leczy, więc (podobno, bo nigdy jej się przy mnie nie zdarzyło) potrafi wyjść na jakieś pół godzinki z gabinetu jak są pacjentki w poczekalmni.... więc wszystko jest zależne :)

Dziewczyny chce sobie zrobic takie wlosy wlosy.jpgale nie mam pojecia jakiej farby urzyc.....moze mi cos doradzicie?????? Kolor wlosow znacie .....zdj wrzucilam na watku

Katy oj to moj ukochany kolor:-) mialam taki rok temu poniewaz moje ciemne wlosy ciezko sie farbuja fryzjerka zdjela mi kolor i dopiero nalozyla ten kolor .Cudownie sie czulam w tym kolorze mam ciemna karnacje wiec pasowala. Potem jak robilam odrosty to juz pokrywala mi ciemniejszym kolorem a teraz to mam tylko kite taka ruda he he. Caly czas sie zastanawiam nad nowym kolorem :sorry2:

Katy no i własnie Ja coś takiego chce :-D mam nadzieje ze w natestępnym tygodniu juz sobie takie włoski zrobię :) ale nie powiem Ci jakiej farby użyć bo ja bede szła do fryzjera, sama wole nie kombinować bo wiadomo ja musze zdjąć czarny najpierw a dopiero potem taki ,także zostawiam to juz specjalistce :tak: ale powiem Ci ze było by Ci bardzo fajnie w tym kolorku :)

reklama
katy ty chyba blondi teraz jesteś. więc kolor może ci wyjść bardziej intensywny za pierwszym razem. ja tam nie wiem jaki to może być. tycjan, czerwona miedź?

moja mamusia używa takiej
http://www.dpj.pl/strona.php?grupa=1714

ale ona od lat już taki kolor ma więc jej wychodzą coś takiego jak byś chciała. a na jasnych to może wyjść bardziej intensywny

Do góry