reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

no bde sie musiala wziasc za lekarza i to porzadnie troche mu nasciemniam bo tak mzoe byc ciezko no i lapie luiki od ilonki dziekuje :*
karolina ja tam nawet sie smieje moze dlatego ze mam coreczke nie mam takiego stresa i czekam na gina leki i zobaczymy ale musimy sie jakos z mezem tez o to postarac bo jakos ostatnio nie mamy jak bo moi rozice za sciana ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Karolinka słońce no własnie tam gdzie meble i telewizor bedzie gładko a tam gdzie łóżko i ława z fotelami te kwiaty

201109021770.jpg p.jpg na tej gładko

a na tej i jeszcze ścianie obok bedą kwiaty ( tyle ze teraz gdzie te fotele stoi łóżko a ława na tej wielkiej ścianie )

201109021767.jpg

oj jestem i nadrabiam widze ze głodomorki tu są,ja juz w domu i biore sie za lekcje z młodym,na obiad pierogi z serem i smietanką a na kolacje farsz na zapiekanki uszykowałam ;)

ilonka24 ja widziałam takie fioletowe kwiaty na zywo na jednej scianie w połaczeniu z jasnym kolorem innych scian(kawa z mlekiem) i był super,a kwiatki za fotelami nooo mi sie podoba bedzie pasowało tzn kwiatki tam gdzie juz nie beda stały fotele hehe

czyli sie nie bedzie trzeba chować ze wstydu jak ktoś przyjdzie ???????? na wszystkiech ściankach to wykluczone co za dużo to nie zdrowo tylko własnie na tych 2 scianach, jeden wiekszej gdzie stoi tylko stół i fotele i na tej mniejszej co są jeszce te drzwi i samo łózko :)
strasznie chce zmienić juz ten kolor bo az mi sie żle siedzi :baffled: poza tym Janek od razu gdy farba wyschła odbił palce po jogurcie czy wylał herbate przy ławie wiec i scianie sie oberwało albo przy oknie pomalował kredką a to strasznie wszystko widać !!!! a na tapecie juz tak nie bedzie i dlatego chcemy tapete a nie znów malowac !!!!!!!!

bedzie super ilonka24 zobaczysz tylko jakis ładny kolor do niej dobierzcie,macie meble to mozecia dac jakis kontrast zeby było lepiej widac ale niech koloe bedzie w ciepłej tonacji :)
ja tapete mam na 3 scianach na przedpokoju po 1 pasku na scianie

Hej czytam was caly czas tylko jakos weny brakowalo zeby odpisac.

Sylwia dobrze ze juz tam wredota przyszla ile mozna na nia czekakac, licze na to zeby w tym cyklu juz sie nie pojawila.

Ja zrobilam przed wczoraj 5 brzuszkow bo M kupil laweczke ehh i od wczoraj umieram takie mam zakwasy na brzuchu:zawstydzona/y:

Małami no ja chciałam własnie ten gładki pomaranczowy odcien,na reszcie scian !! co jest na aukcji pod tymi kwaitami pomaranczowymi !!! czy lepiej inny ???? no ale chyba bedzie pasowac ten o którym myslę !:confused: w sumie to meble jasno brązowe łóżko i fotele ecri , dywan pomaranczowo brązowo z odrobiną kremowego wiec bedzie chyba w miare

witam kochane!

cały dzień w pracy jak tylko mam chwile wolnego was podczytuję i próbuję nadgonić zaległości i w końcu dobrnęłam do końca.

ale jakoś brak mi weny na pisanie więc wybaczcie proszę. u mnie nawrót choroby znowu głowa boli, z nosa leci i w ogóle taka wypluta się czuję. i jak tu myśleć o straniach?

przepraszam że nie odpisuję każdej ale po prostu nie daje rady.

trzymam kciuki za testującą jutro axai.
mam nadzieję że do wieczora wytrwam w pracy i jutro obudzę się w lepszej formie

reklama
Ilonka ten pomarańczowy bedzie ok ale wy te inne sciany chcecie malowac czy na całosci tapeta???jak tapera to nie bedzie raząco tylko w sam raz bo meble wszystko wyciszą ,a jak reszcze na pomarańczowo chcecie malowac to musicie uwazac zeby kolor za ostry nie wyszedł,ale uwazam ze bedzie cacy i jak juz zrobicie to fotki :))

ja Ci zaraz wkleje zdjecie scian pokoju synka to dopiero padniesz hehe

Do góry