reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzień dobry kochane:-)
kurcze też sobie zrobie suwaczek jak się już tego naucze :)
a ja mam dzisiaj 25 dc i @ na razie nie ma :)
więc jak nie przyjdzie do poniedziałku to we wtorek będę testować:)

Trzymam za Was kciuki:)
ja dzisiaj na obiad to chyba zrobie cukinie :)

reklama
lili- suwaczek sie robi bardzo szybko :) wystarczy ze nacisniesz na któryś z naszych suwaczków i Ci sie otworzy cała strona z suwaczkami i tam sobie GO tworzysz apotem na koncu musisz skopiować kod BBC i wkleic go do swojego profilu na BB w miejscu SYGNATURA ,a potem tylko zapisać :) Może wydawać sie to skomplikowane ale tak naprawdę to jest szybka robota :)

Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

Ja uciekam na zakupy trzeba jakiś obiad skombinować :))))))))
Ja mam kabaczek i chyba Go zrobię , ale i może leczo wyczaruje, bo robiłam do słoików na zime wiec szybko obiad bedzie :)

he he ilona nie brzmi wcale to łatwo z tym suwaczkiem ...coś tam skopiować...wkleić...i ble ble ble :-D ale wierze Ci na słowo, ze nie jest to takie skomplikowane ;-)

u mnie dzisiaj szaro i deszczowo :(

ilona ja w domku mam dwoch lobuzow 6,5l i 3l a z tymi suwaczkami to ja tez mam problem maz to jest dobry ale w te swoje gry i nie moze mi pomoc ale jak kogos skombinuje to bedzie suwaczek:-)a na obiadek mam dzisiaj zupke ogorkowa

hehe dziewczyny ja na początku tez nie potrafiłam a teraz jak widać mam chyba wszystkie mozliwe suwaczki
może nie przejżyście jest ale wiadomo co i kiedy hehe ;)

Ja uwielbiam ogórkową ale mały za żadne skarby świata nie zje, bo najzwyczajniej dla niego jest za kwaśna , a dla mnie samej nie chce mi sie gotować osobno :)

losiczka a najmniejszy łobuz juz odpieluchowany ?????????

nie wychodzą mi te suwaczki:wściekła/y:
znaczy jednego zrobiłam ale niby go wkleiłam ale jakos się nie pojawia :szok:
muszę nad tym dłużej popracować:-D

ilona Ty to masz chyba wszystkie mozliwe suwaczki :-)
też takie będe miec zobaczycie:tak:

wiecie co...wkurza mnie takie czekanie na @...i takie czekanie na testowanie...tak mi sie to dłuży...no masakra:-(

Widzę, że samopoczucie koleżankom dopisuje;) Tak tu o jedzeniu pisałyście, że aż zgłodniałam;) Ja jestem już 5 dni po termnie @ i tak samo jak Ciebie lili82 denerwuje mnie to czekanie czy nadejdzie czy też nie. Poczekam jeszcze troszkę, ale mam nadzieję, że nie nadejdzie i ukażą się te dwie magiczne kreseczki;) Miłego południa Wam życzę i idę szykować obiadek;))))))

ilona moje wszystkie chlopaki to juz robily na nocnik nie majac 2 lat z tym ze ten najmniejszy to mial nawieksze opory a ja najwiecej roboty zeby pokochal ten nocnik:-)

reklama
Do góry