reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Lilith pamiętaj też o mnie. Bardzo bardzo bym chciała do Ciebie dołączyc(pewnie jak pozostałe:)..Łapię fluidki!:)..dziś 31 dc..i nie ma@..a to najdłższa długosc cyklu(mam nieregularne)..od 24-31 dni. Boli boli znowu brzusio dołem ....i cały czas spr..czy nie przyszła....NIE CHCĘ CIĘ@ :mad:!

reklama
Rusałko masz duże szanse już 31 d.c. i temp. powyżej 37 trzymam mocno za Ciebie kciuki.

Ja też spr co chwilę a dziś mi strasznie niedobrze, ale czasem tak mam przed@

no, ale ja testowałam 27dci(1 wrzesnia) test był negatywny-to trochę odbiera nadzieję..No ale musimy mysleć pozytywnie!

To tak jak ja ja też testowałam w sobotę i I krecha jestem zła, ale cały czas czekam na tą wstręciuchę mam nadzieję że nie przyjdzie

przesylam wszystkim ciazowe fluidki!!! bylam dzis u gina musze lezec i 2 razy dziennie brac luteine dopochwowo! najprawodopodobniej to tylko plamienie implantacyjne zdaza sie w 6 tyg...wlazdym razie dzidzi rosnie widzialam je juz i ma 7 mm!!

caluski!

reklama
Lilith-uważaj na siebie i fasolke-dużo zdrówka życzę,nie przemęczaj się i słuchaj zaleceń lekarza :)

Do góry