reklama
Joanna_32
Aktywna w BB
cześć Kobietki, a ja usilnie polecam łykanie Espumisanu przez mamę karmiącą...nie zawiodło nas od urodzenia małej -czyli od 3 miesięcy (teraz już od 3 tygodni biorę tylko jak zjem coś "grzesznego") i mam nadzieję, że nie zawiedzie nadal. Zosia nie wie co to kolka ...(mam nadzieję, że nie wypowiem w złą godzinę). Lirien, koszt niewielki a i dzieciaczek nie przechodzi kolejnych "testów". Spróbuj - może zadziała. Zyczę wytrwałości i pozdrawiam Wszystkie Mamy.
SIABA
Fanka BB :)
Aletka, Joanna u mnie panuje przekonanie, że dziewczynki rzadko mają kolki w przeciwieństwie do chłopaków - Aletko mi połozna mówiła, że kolki pojawiają się od 3 tygodnia żyacia no i mój mały oczywiście po skończeniu 3 tygodnia zaczął mieć problemy. Pzdr.
Joanna_32
Aktywna w BB
hej, więc było to tak...w 3 dobie dostała koleczkę - wieeelką (ale ja zażerałam się nabiałem, więc pewnie to tym - albo przepisowow w 3 dobie) i nie wiedząc co robić napiłam się herbatki koperkowej i wzięłam 2 tabletki Espumisanu. Przeszło jej wszystko po jakiś 2 godzinach. Od następnego dnia - profilaktycznie - 1 tableteczkę dziennie. Odstawiłam jakieś 3 tygodnie temu i było w miarę OK ale zaczynam coraz więcej "ciekawostek" zjadać i popłakuje czasami tak znienacka. Jak zjadam coś zupełnie nieprzepisowego (kapusta, kalarepka czy śledzik) to łykam od razu tableteczkę.
pozdrawiam
pozdrawiam
dzieki! nie wiedzialam, jakie sa doswiadczenia innych mamulek z espumisanem. bo ja tez od jakiegos czasu lykam 1 tab. dziennie, a jak sie odwaze na jakis eksces to 2, ale czy to frankowi pomaga to ja pewna nie jestem. ale fakt, z codziennej 3 godzinnej koleczki zeszlismy juz do TYLKO godzinki placzu. co to jest...
pozdrawiamy
pozdrawiamy
Mogę bardzo tanio odsprzedać krople Sab Simplex na kolki i wdęcia sam używałem i wiem co mówię po użyciu kolki stopniowo ograniczały bóle małej by po kilku dniach calkowicie zlikidować to zjawisko. Polecam całkowicie bezpieczne podaje się przed posiłkiem 10-15 kropli.
Kontakt GG 1765180 600513522
Kontakt GG 1765180 600513522
marianeczka
persona non grata
avenyy sa antykolkowe. my uzywamy. wydaje mi sie ze sa dobre? ale czy ich "antykolkowosc" sie sprawdza??? nie sadze
reklama
Ja karmię piersią, ale dwa razy w tygodniu moja Róża jest karmiona butelką. kupiłam antykolkową aventu. Taką butelkę dziecko opróżnia długo. mąż mówi, że ok 20min. podobno nie łyka wtedy powietrza. ale jesli dziecko ma kolkę, to żadna butelka mu nie pomoże.