reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachcianki

Katka,a ja mam przepis na tej samej zaszadzie co ty, z tym ze u mnie jest zmiksowac szparagi po zagatowaniu aby powstal krem, reszta jest identyczna .

Mnie wlasnie naszla ochota na drugie sniadanie aby zjesc jajecznice z cebulka- no i wcianam ;D

reklama
Dziękuję Katka, wprawdzie szparago, które wczoraj kupiłam juz zostały skonsumowane ale mogę kupić następne i zupkę ugotować.
Kurcze zostały mi 2 godziny do wizytyu lekarza - cykam jak cholera - pozdrawiam - asia

Ufff. Ale się objadłam. Zachciało mi się szarych klusek z kapustą (Katka wie o co chodzi ;)) Wyprodukowałam cały garnek i zjadłam duuuuuużą porcję. Teraz pójdziemy się położyć z maluszkiem i odpocząć.

No tak , tak czułam żeby nie wchodzić na ten topic bo zaraz mi się coś zachce:/ :D A co gorsza jestem w pracy i nie mam jak sobie dogodzić :( No nic musimy z dzidzią poczekać do wieczorka, i chyba zrobimy spaghetti (coś w ciązy ciągnie mnie do kuchni włoskiej, nic tylko kluski i makarony bym jadła)

Hehe .. ja dawno nie jadlam schabowego z ziemniakami ... bo ... zachcianki zrobily swoje .. a to jakies karczki, kluseczki, kurczaczki ... a dobre stare schabowe poszlo w odstawke .. dzisiaj wygralo ze wszystkim ;D

Hihihi, oj tak zachcianki szaleją :-) Ja na początku ciąży nie mogłam spojrzeć na jogurty, a kawy to nawet powąchać nie mogłam. Teraz z kolei jogurty tak, kawa sporadycznie, ale za to słodycze zwłaszcza batony z muesli absolutnie nie. Pewnie za nie długo znowu coś moja dzidzia wymyśli ;D

U mnie to slodycze i jeszcze raz slodycze, a na obiad schabowy z puree ziemniaczanym i surowka z bialej kapusty ...jesli idzie o jogurty to przed ciaza pilam litrami a teraz nic a nic mi nie smakuja nawet czuje jakbym dostawala jakies kolki od nich ::) Oj kobieta w ciazy zmienna jest, wczoraj myslalam o kapuscie kiszonej a dzis juz jej nie chcialam kupic a teraz znowu ;D Jutro kupie bo lepiej miec na wieczor w zapasie ;)

witajcie, tak sobie czytam o tych waszych zachciankach i jakbym siebie widziała, jak jestem w sklepie to na wszystko mam ochotę, kiedy tylko wchodze do domu - szybko mi przechodzi. Tylko słodycze mi sie nie nudzą:))), w pierwszej ciąży też się nimi tak obżerałam, a potem jak przyszło stawać na wagę to płakać mi się chciało, no ale cóż.... widocznie tak ma być, pozdrawiam:)

reklama
Do góry