reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Nie wiem, czy to dobry pomysl, ale wlasnie zachorowalam na zupke chinska i czekam az mi sie woda zagotuje. Ehh, wiem, ze to swinstwo, ale potem poprawie soczkiem pomaranczowym
Chcialabym rzec, ze ja jestem w ciazy,. a moj maz tyje na potege :
Chcialabym rzec, ze ja jestem w ciazy,. a moj maz tyje na potege :
jejku karoo naprawde widac , ze jestes w ciazy , zupka chinska taka pikantna to chyba by mi nie przeszla przez gardziolko , ja wczoraj mialam zajawke na konserwe miesna i zjadlam cala choc tez zupelnie nie zdrowa ;D
w tym tygodniu jade w podroz sluzbowa i chyba zrobie sobie zapas smacznosci bo tam bede zbyt zajeta , zeby lazic po sklepach ;D
w tym tygodniu jade w podroz sluzbowa i chyba zrobie sobie zapas smacznosci bo tam bede zbyt zajeta , zeby lazic po sklepach ;D
karoo-kp
Mama Jagodzianki
O rajusku, teraz mnie naszlo na konserwe miesna....
Ale za to wypije sobie pyszna herbatke tetley earl grey z mleczkiem
No i mam potworna ochote na mandarynki, a w domku nie ma Ale na pewno maz mi kupi
A wiesz co jest jeszcze najlepsiejsze na swiecie?? Soczek jablkowy, ale za swiezych jablek, prosto z sokowirowki, z odrobinka soku z cytryny, zeby kolorek ladny byl... Taki soczek sprzedaja tez z marvit-u - ma tylko jeden dzien przydatnosdci do spozycia i jest booski!!
Ale za to wypije sobie pyszna herbatke tetley earl grey z mleczkiem
No i mam potworna ochote na mandarynki, a w domku nie ma Ale na pewno maz mi kupi
A wiesz co jest jeszcze najlepsiejsze na swiecie?? Soczek jablkowy, ale za swiezych jablek, prosto z sokowirowki, z odrobinka soku z cytryny, zeby kolorek ladny byl... Taki soczek sprzedaja tez z marvit-u - ma tylko jeden dzien przydatnosdci do spozycia i jest booski!!
pati80
MAMA SIERPIEN'06 MISI
Witajcie brzuchatki piekne te wazse apetyty jak tak czytam to znow jestem glodna :laugh: ja nadal nic slodkiego ani serniczek ktorego jadlam tonami przed ciaza raz w markecie mialam ochote na Haribo te niemieckie pare zjadlam i nic a za to jak kupilam ogorki konserwowe caly sloik pychota ale wczoraj stwierdzilam ze n ie moge kwaszonych zjadlam 2 i polecialam caly czas je jadlam moze mam za duzo ich juz dzis tesciowa ugotowala rosolek pycha gotowane miesko marchewka dzidzius byl zadowolony ale bym za tlusty bo ruszylo m,nie na kibelek takze ja z zaparciami nie mam problemow
reklama
pati80
MAMA SIERPIEN'06 MISI
Hejka wlasnie zjadlam lody smietankowe chodzily za mna pol dnia pycha mam jeszcze ochote na popcorn moze za godzinke a na obiadek byla pomidorowka :laugh: chodza mi tez po glowie frytki a najgorsze jest to ze moze to sie skonczyc w kibelku wiec juz sama nie wiem czy jesc czy nie?
Podziel się: