reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki...

reklama
no i kabansy maczane w dżemie też całkiem całkiem tylko dzem musi być wisniowy.
ide na lody a co sobie będę żałować najwyżej we wrześniu biegi po 10 km i jakis aerobik kiedy mam sie obżerać jak nie teraz, :)

zeżarłam loda śmietankowego z wiśniowym sokiem w białej czekoladzie pycha ,potem kiełbaskajałowcowa a na koniec danon activia i już jestem szczęśliwa troche sie nałaziłam ale było warto :laugh:

A ja wlasnie wrocilam z pizzy i lodow. Pyszna 'picuszka' z salami, serem, szynka i pieczarkami :) a na deser lodziki - pychotka tez - orzechowe i waniliowe z krucha rureczka, hehe. Jestem totalnie przejedzona, no ale coz, nie bede sobie zalowac, haha :)

Hahah, dzisiaj post, wiec nie bierz sie za ekranik ;)
Ja w pracy glodna siedze,bo sobie kupilam rano serek bieluch, actimela i drink monte, no i to pierwsze po otwarciu okazalo sie byc splesniale, wiec tym drugim i trzecim nie zaspokoilam mojego apetyciku :) A ze jestem w pracy dzisiaj sama, to nie mam jak wyjsc...Na szczescie do 14-tej to jakos wytrzymam :)

Karoo, to uzależnienie. Mogę Ci podać przepis na domową pizzę. Ja już mam chytry plan, że od razu po świętach sobię sama taką ugniotę (w ramach ratowania domowego budżetu) i upiekę ze 2 blachy, część zamrożę, a resztę zjem.... Ale ciiichooo... ;)

A czy post obowiązuje kobiety w ciąży? ;) Bo nie wiem, czy to na zdrowie wyjdzie naszym dzidziom, jak nie dostarczymy im wszystkich składników odżywczych... ;)

Post nie obowiazuje kobiet w ciazy i karmiacych, wiec spokojnie jedz co chcesz :D

Przepis na pizze poprosze, co prawda mam i to na rewelacujna, ale zawsze z checia korzystam z innych, zeby zlapac smaki :D

reklama
Karoo, jak zjem drugie śniadanie, to umieszczę przepis na wątku "przepisowym". Nie mogę na głodniaka, bo dostanę takiego ślinotoku, że się jeszcze odwodnię, sama rozumiesz ;)

Do góry