reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Leyna, nawet mi nie mow, ze masz lody waniliowe!! Ja nieubrana, za oknem deszcz, Moj na uczelni, a rodzicom raczej nie bedzie chcialo sie wyjsc do sklepu spelnic mojej zachcianki
sandra1982 pisze:Leyna, nawet mi nie mow, ze masz lody waniliowe!!
skoro tak sobie życzysz to nie mówię, że mam lody waniliowe ;D
sandra1982
ok ;D
dominique.p
Fanka BB :)
A ja właśnie zjadłam przed chwilą całą dużą pizzę (sama ) pt. capriciosa, z takiej super pizzerii, w której mają włoski piec do pieczenia, opalany węglem, i pizza smakuje jak we Włoszech (byłam, jadłam i prawie nie ma różnicy w smaku, zapachu i wyglądzie ). Teraz aż ledwo siedzę przy kompie, a dzidzia mi w brzuchu szaleje Pewnie będzie pizza-lover po mamusi
sandra1982
Oj picuszke - jak mowimy z moja siostra - to uwielbiam - chociaz na poczatku ciazy mnie mdlilo na jej widok Wlasnie na jutro sie umowilam z kolezanka, hihi.
Ja rano na sniadanie zjadlam pol puszki ananasow i 2 frankfuterki z musztarda, hehe. Kapitalny zestaw
Ja rano na sniadanie zjadlam pol puszki ananasow i 2 frankfuterki z musztarda, hehe. Kapitalny zestaw
sandra1982
Siedze w pracy i juz nie moge sie doczekac, bo o 16 umowilam sie z kolezanka na ogromna pizze 50cm srednicy i taka pysznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa A jak narazie to obzarlam sie takimi "jajkami" marcepanowymi w czekoladzie i jest mi strasznie niedobrze...
sandra1982
Hahah Ja sie zwaze dopiero w srode jak do mojej ginek. pojde - ciekawa jestem ile mam na "+"
reklama
Podziel się: