reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zachcianki...

ja mogę jesc placki ziemniaczane na okrągło.zaraz biegnę do cukierni taka piękna jest u mnie pogoda że spacerek dobrze mi zrobi. ;D
 
reklama
Ja dzisiaj na obiadek mam szaszlyczka z grilla i do tego buraczki (moja hemoglobinka, haha) :) No i zachcialo mi sie pasty jajecznej - jajka na twardo, majonez, zielona cebulka lub szczypiorek, vegeta i pieprz - pychotka :)
 
Polecam do tego zestawu dolaczyc troche serka twarogowego, ale nie twarogu, tylko takiego serka gladkiego i ograniczyc nieco majonez i w zamian az to dodac troche jogurtu lub smietanki. Jeszcze lepsze :D ;D
 
No to musze sprobowac Twojego przepisu. Lubie tez bardzo taka paste: tarty zolty ser - na drobnej tarce, do tego kilka lyzek oliwy, czosnek przecisniety i vegeta - pychotka na swiezym chlebku - o ile lubi sie czosnek.
 
Az mi sie zrobilo glodno a moj brzuchol juz lepiej po nospie ale troche sie boje jesc zeby znow nie bolalo :(
 
Mam wielka ochote na piersi z kurczaka z warzywami i ryzem mniam jutro na obiadek zrobie tylko co tam wlozyc zeby bylo pycha fasolke zielona chyba tak co myslicie?
 
Ja do takiego dania kupuje mieszanke warzyw hortexu do chinszczyzny i ewentualnie dodaje wedlug uznania cukinie, baklazana (ale teraz chyba nie sezon na nie), fasolke szparagowa, pieczarki itd. Doprawiam czosnkiem, chilli i sosem sojowym i pychotka! A ryz gotuje z kurkuma (lepszy jest szafran, ale to cholerstwo jest b. drogie) - wtedy ma ladny zolty kolorek :)
 
reklama
o widzisz pomoglas mi kupie mieszanke i nie bede sie meczyc a z tym kolorem ryzu tez fajnie ;D
 
Do góry